Lasergame set met vest uitleg in 7 stappen 

Ga je een lasergame set huren met vest of overweeg je het? Wij hebben 7 stappen op een rijtje gezet met visualisaties om jou hierbij te helpen. Zo kan het helemaal niet meer mis gaan. Lasergamen is namelijk leuk, als het goed, soepel en snel verloopt en je niet te lang aan het klungelen bent met de vesten. Door een lasergame set met vest te huren voeg je namelijk meer uitdaging aan het spel toe. De buik of rug van de speler is dan namelijk het mikpunt in plaats van de lasergun. Dat maakt het alleen maar lastiger en dus leuker, zeker als je het al vaker gespeeld hebt.

7 stappen van onze lasergame set met vest

Check de lasergame set met vest

Check eerst of jouw lasergame set met vest compleet is en niets ontbreekt. Neem anders direct contact met ons op, zie de contactpagina.

Zet het lasergame target aan

Pak de lasergame set met vest uit en zet de vest aan via het schuifje aan de achterkant. Controleer of het lasergame target steeds van kleur verandert en de balken bovenin knipperen. Dan kun je hem namelijk verbinden met de lasergun.

Trek het lasergame vest aan

Doe het vest om je heen en pak de lasergun. Deze schiet je één keer op het vest. De kleur van het vest zal de teamkleur en de levensbalken overnemen van de gun. Nu kan je niet meer geraakt worden op de lasergun, maar wel op de target.

Word je geraakt tijdens lasergamen?

Als je geraakt wordt op het vest, zal deze trillen en het lampje voor 3 seconden samen met de levensbalk gaan knipperen. Op die manier weet je hoeveel levens je kwijt bent en hoeveel je er nog hebt.

Ben je door je levens heen?

Dan gaat het grote lampje uit en knipperen de levensbalken. De levens kun je bij een lasergame set met vest alleen bijladen door het vest uit te zetten en dan twee laserguns van verschillende teams op elkaar te richten. Dit doe je bij een lasergame potje zonder vesten ook. 

Verbind opnieuw de lasergun

Dan schakel je het vest weer in en verbind je deze opnieuw door op je eigen vest te schieten. Dit heb je eerder ook bij stap 3 gedaan, het aanzetten van de target.

Lasergame set met vest huren

Als je de bovenstaande stappen gevolgd heb, kun je aan de slag gaan met het lasergamen. Vanuit onze klantervaringen kunnen we zeggen dat het lasergamen met vest vooral door de wat oudere kinderen vanaf 9 jaar gespeeld wordt. Lasergamen zonder vest is voor hun iets te eenvoudig en vaak zoeken ze daarom naar meer uitdaging. Overigens kun je ook meer uitdaging aan het lasergamen voegen door verschillende spelvormen te spelen. Verder wordt een lasergame set met vest vaak ook gehuurd met rookmachines erbij. Dat geeft namelijk helemaal een gave kick en de spelers zullen daardoor ook meteen meer spanning ervaren. Uiteraard kunnen de vesten ook als target gebruikt worden door deze ergens op te hangen of neer te leggen. Ideaal voor spelvormen als capture the base en VIP-game. Ontdek het gemak van een lasergame set huren!