Lasergame huren Hengelo

Een lasergame set huren in Hengelo is een goede optie voor bedrijfsuitjes, kinderfeestjes en voor verenigingen. Ervaar het plezier van lasergamen als nooit tevoren in je eigen omgeving met een set van onze lasergame verhuur. Wij leveren landelijk via PostNL en bezorgen zo ook in Hengelo en omgeving. Reserveer direct een set of lees verder over lasergamen in Hengelo.

Deze laserguns verhuren wij

Stel zelf je lasergame set samen!

Vanaf € 36 bij 6 stuks

Met opties om uit te breiden met vesten, obstakels en andere accessoires.

Verzending en retour: € 13

Geleverd bij een PostNL-punt naar keuze bij jou in de buurt, inclusief retourlabel.

Waarom zou je een lasergame set huren?

Lasergames huren is steeds populairder aan het worden, ook in Hengelo. Niet zo gek, want het is voordeliger en je hebt ook nog eens veel meer opties. Normaal gesproken zit je vast aan een vaste spelvorm voor een vaste speelduur tegen een flink bedrag. Een lasergame huren zorgt er echter voor dat je gewoon kan spelen hoe je wil, waar je wil en wanneer je wilt. Daarbij betaal je slechts €6,- per lasergun voor een hele dag lasergamen. Je bent dus ook nog eens stukken goedkoper uit!

Lasergame locaties in Hengelo

Het fijne van een lasergame huren in Hengelo is dat je vrijwel overal kunt spelen. Je bent niemand tot last en kunt dus gewoon overal lekker je gang gaan. Je hebt de mogelijkheid om indoor te lasergamen, bijvoorbeeld thuis. Maar als het weer het toelaat, kun je zelfs outdoor lasergamen met onze set. Probeer bijvoorbeeld eens lasergamen in het bos of in een park.

Daarbij ben je volledig vrij om zelf te kiezen welke spelvorm je speelt. 

Zo kun je natuurlijk in teams elkaar gaan afschieten (team deathmatch) maar hebben we op de handleiding ook een aantal andere spelvormen uitgelegd in begrijpelijke taal. Zo kun je je dus makkelijk een hele dag vermaken met onze laserguns.

Lasergame set zoals je deze kunt huren

Lasergame huren voor een kinderfeestje

Voor kinderfeestjes is lasergamen ook een populaire optie. Zeker als je de set huurt. Je hebt dan namelijk het gemak van lasergamen op eigen locatie, waardoor je niet met de kinderen naar een externe locatie hoeft en kun je bovendien veel langer spelen. Wanneer je een goede locatie hebt, indoor of outdoor, kun je in principe de hele middag lasergamen en heb je spreekwoordelijk geen kind meer aan ze. Je kunt bijvoorbeeld in een bos bij jou in de buurt spelen, maar je kunt natuurlijk ook thuis lasergamen. Doe de gordijnen dicht, zet de discolampen aan en verbouw de woonkamer tot een lasergame hal. Wedden dat je meteen een onvergetelijke ervaring voor het leven hebt?

Zo werkt een lasergame set reserveren

Ben je er al uit? Top! Dit is hoe je de lasergame set reserveert:

  1. Stel jouw lasergame set samen met laserguns en vesten.
  2. Selecteer de datum waarop je zou willen spelen (je betaalt alleen voor die datum, meerdere data ook mogelijk.)
  3. Selecteer hoe je de lasergame set wil laten bezorgen.
  4. Neem de set in ontvangst.
  5. Retourneer de set.

Verzenden van de lasergame set gaat eenvoudig via een Postnl punt. Jij kiest het pakketpunt waar het heen moet, wij zorgen ervoor dat het pakket tijdig aankomt. Je betaalt voor de verzending slechts €13,- dus waar wacht je nog op? Plaats direct een reservering!

We leveren ook in Zwolle, Enschede en de Overijssel.