Voor wie is lasergame geschikt?

Lasergamen is geschikt voor elke leeftijd. Zowel kinderen als volwassenen kunnen prima overweg met onze lasergame set. Ze zijn eenvoudig in gebruik en we leveren de set altijd met een heldere uitleg inclusief uitlegfilmpjes. Kind kan de was doen. Je kunt bij ons zelf je set samenstellen. Pas dus je set aan aan het gezelschap waarmee je gaat spelen. Voeg vesten toe of bijvoorbeeld een rookmachine. Wil je meer weten over de geschiktheid van onze lasergame set voor kinderen of volwassenen? Scroll dan verder of stel direct je lasergame set samen!

Anti-cheat laserguns huren in de buurt

Stel zelf je lasergame set samen!

Vanaf €36,- bij 6 stuks

Met opties om uit te breiden met vesten, obstakels en andere accessoires

Verzending en retour: €13,-

Geleverd bij een PostNL-punt naar keuze bij jou in de buurt, inclusief retourlabel
Je kunt uiteraard een lasergame voor kinderen organiseren, maar wist je ook dat lasergamen zeer goed geschikt is voor volwassenen? Het intensiteitsniveau is misschien iets verschillend, maar lasergame kan in principe in elk tempo gespeeld worden. En het is voor elk feest of uitje een geschikte activiteit. Met volle energie en veel plezier zullen de spelers samen met hun team of voor zichzelf een strategie moeten vinden om al hun tegenstanders te verslaan. Schuilen, schieten en laserstralen ontwijken. Wij vertellen alles over de leukste lasergame gelegenheden.

Lasergamen met kinderen of volwassenen?

Lasergamen met kinderen of volwassenen, wat is eigenlijk het verschil ertussen? Nou dat is niet zo moeilijk. Bij het huren van een lasergame set voor kinderen kun je altijd het beste voor de anti cheat laserguns kiezen. Kinderen hebben immers sneller de neiging om vals te spelen dan volwassenen. Het voordeel met onze lasergame geweren is dat deze allemaal over een anti cheat functie beschikken, zodat er altijd een eerlijke winnaar is. 

Verder werkt belonen heel erg bij het motiveren van kinderen. Daarom is het aan te raden om te zorgen voor prijzen en de bijgeleverde diploma’s uit te delen. Bij volwassenen werkt dit ook, maar vaak wel wat minder. Uiteraard afhankelijk van de groep. En de extra attributen die je bij lasergamen kunt huren zijn afhankelijk van de leeftijd van de groep. Schmink, rookmachines, camouflagenetten en lichtsets zullen een ander effect hebben bij een lasergame met kinderen. Zij zullen het als enorm spannend ervaren. Volwassenen vinden dit ook leuk, maar op een heel andere manier.

En als laatste kan de intensiteit wat verschillen. Een groep met 60-jarigen zal rustiger aan doen dan een groep met 12-jarigen. Daarom is het bij lasergamen met volwassenen aan te raden om wat kortere rondes aan te houden van 10 minuten. En lasergame je met kinderen van 6 jaar, dan zullen de laserguns hiervoor ook geschikt moeten zijn. Onze lasergame geweren zijn in ieder geval wel voor deze doelgroep geschikt en veilig genoeg om mee te spelen. Dat is in ieder geval altijd fijn om te weten.

Een lasergame set voor de scouting

Een nieuwe actieve uitdaging aangaan met de scoutinggroep? Met lasergamen zit je echt altijd goed. Of je het nu in het scoutingsgebouw, op het strand of in het bos speelt, met een lasergame set voor kinderen kan het overal. 

En wat denk je van het combineren van een smokkelspel met lasergamen? Dat kan een grote uitdaging zijn. Ga je met de scouting op kamp, dan kun je de lasergame set voor kinderen meerdere dagen huren.

Rennen, kruipen, laserstralen ontwijken, tegenstanders hitten en de targets veroveren. Lasergamen brengt een aanstekelijke bom aan energie en spanning met zich mee.

Lasergamen tijdens een teamuitje

Een teambuilding of uitje met de vereniging of sportclub op touw zetten? Een lasergametoernooi organiseren is een fluitje van een cent. En dat niet alleen, lasergamen kan voor iedere leeftijd en vereist veel samenwerking en een juiste strategie.

Bovendien heb je de mogelijkheid om er lichteffecten, rookmachines en camouflagenetten bij te huren. Zo wordt het lasergamen met de volwassenen of kinderen op het speelveld nog avontuurlijker. Gegarandeerd een buitengewone en onvergetelijke dag!

Laat je niet het veld uit slaan, survive en schakel al je tegenstanders uit door de juiste tactiek te vinden. Kom ook lasergamen, bouw als team een goede band met elkaar op en wissel af met onze spelvormen.

Lasergame op school voor elke leeftijd

Een introductiedag, leraren uitje, schoolreisje, gymzaal spel, eindexamenfeest, kamp, klassenmiddag of speciale feestdag op school vieren? Niets is leuker dan lasergame spelen met de kinderen. 

Maar dat is nog niet alles, lasergamen is immers ook heel gaaf voor op middelbare scholen, hogescholen en universiteiten. Want ook zij vinden het net zo goed een toffe en spannende activiteit. Kantel de tafels om of zet springkasten neer, zodat de spelers perfect kunnen schuilen.

Huur een lasergame set die voor elke leeftijd geschikt is en zet de school op stelten. Hoe cool is het om de school om te toveren tot een lasergame arena?

Lasergame als bedrijfsfeest

Een personeelsuitje of bedrijfsfeest organiseren? Lasergamen is dan wel echt dé ultieme activiteit. Of je het nu met twintig, honderd of duizend man speelt, onze lasergame sets zijn te huren voor een onbeperkt aantal volwassenen. 

En het allermooiste: het kan overal, zowel indoor als outdoor. In het bedrijfspand, op het bedrijfsterrein, parkeergarage, kantoor of heel ergens anders. Bovendien is het heerlijk om het lasergamen met volwassenen te combineren met een barbecue, borrel of lopend buffet. Fantastisch toch!

Op jouw eigen werkvloer een enorm gaaf en actief uitje neerzetten? Ga gezellig lasergamen, versla je collega’s en kom erachter welke collega nou echt een doorbijter en fanatiekeling is.

Waarom een lasergame set huren bij jullie?

Een lasergame set bij ons huren betekent dat je al tegen een lage prijs een geweldige dag kunt beleven. Daarnaast kun je bij ons lasergamen met spelers van iedere leeftijd. Het maakt bij onze lasergame set niet uit of je nog een kind bent of al wat ouder. Nu je weet voor wie het allemaal geschikt is, kun je ook daadwerkelijk aan de slag gaan. Bekijk daarom eens onze lasergame mogelijkheden en profiteer van alle prachtige voordelen. Wil je een lasergame set met vest huren? Lees hier dan meer.