Lasergame op een kinderfeestje: actie, spanning en plezier

Lasergamen op een kinderfeestje is een onwijs spannende en sportieve activiteit. Schuilen, laserstralen ontwijken, targets veroveren en zoveel mogelijk tegenstanders proberen te raken. Alles om die mooie prijs te winnen en de eer te hebben. Lasergamen is uiteraard ook heel erg goed geschikt voor andere feestjes en uitjes, zoals schoolactiviteiten, scouting, vrijgezellenfeesten, bedrijfs- en teamuitjes. Welk team of welke speler heeft uiteindelijk de meeste punten? Door het huren van onze lasergame set heb je in ieder geval de zekerheid dat er eerlijk gespeeld wordt. En nog mooier: dat allemaal tegen de scherpste prijs.

Een origineel, spectaculair kinderfeest organiseren die niemand zal vergeten? Activiteiten als zwemmen, een speurtocht of een workshop verwachten kinderen al snel. Een lasergame op een kinderfeestje is daarentegen wel echt aan te raden. Het is juist net even weer wat anders en geeft een enorme boost. En zeker met anti cheat laserguns zit je helemaal goed. Maar hoe regel je het eigenlijk allemaal? Wij vertellen je precies hoe je een lasergame kinderfeestje organiseert.

Lasergamen is een spannende, gave ervaring en zeer goed geschikt voor een kinderfeest. Misschien vraag je je wel af waarom. Allereerst is het veilig. De laserguns zijn voorzien van een laserstraal die onschadelijk is en geen pijn doet. Bovendien is het huren van lasergame op een kinderfeestje helemaal niet duur. Je kunt het zelf zo gek mogelijk maken als je wilt. Je betaalt over het algemeen alleen voor de lasergame geweren en het eten en drinken. De locatie kun je vaak gratis regelen, zoals een voetbalveld, op school of in het bos.

Tevens kun je anti cheat laserguns huren op een kinderfeestje. Deze zijn ideaal, want kinderen kunnen hierdoor niet meer vals spelen. Op die manier blijft het lasergamen voor iedereen leuk. Bovendien is het eenvoudig te regelen. Je huurt de laserguns en krijgt alles erbij geleverd. Vervolgens hoef je alleen nog een locatie te kiezen, alles klaar te zetten, de teams in te delen, toezicht te houden en eten en drinken te regelen. En het allermooiste is dat de kinderen ook echt een adrenalineboost zullen krijgen. Lasergame op een kinderfeestje lijkt immers net echt, vooral met bunkers, targets en camouflagenetten.

Een lasergame kinderfeestje organiseren is gelukkig niet zo moeilijk. Je moet het alleen even weten, zodat je er zeker van bent dat je niets vergeet. Eerst ga je een geschikte locatie kiezen. Dit kan overal zijn, zowel indoor als outdoor. Op sommige locaties heb je al schuilplekken, anders zal je deze erbij moeten regelen. Hierbij kun je denken aan gekantelde tafels, tonnen of hooibalen. Daarna ga je het gewenste aantal laserguns voor het kinderfeestje huren. Eventueel huur je er extra attributen bij.

Als je eenmaal de lasergame set binnen hebt, kun je alles klaarzetten op locatie. De laserguns hoef je niet meer te checken. Het enige wat je zal moeten doen is het speelveld afbakenen, teams maken en een spelleider aanwijzen. Je kunt eventueel ook alvast oefenen. Lasergamen op een kinderfeestje vergt echter wel veel energie van de spelers, dus zal je voldoende eten en drinken moeten regelen. Bij een grote groep is een barbecue, friet-, pizza- of ijskraam een echte aanrader. Heb je alles geregeld en de uitnodigingen verstuurd? Dan kan het lasergame kinderfeestje beginnen.

Ga je lasergamen huren op een kinderfeestje, dan profiteer je van het feit dat de spelers het de hele dag door onbeperkt kunnen spelen. Huur je de lasergame set voor meerdere dagen, dan kunnen ze nog langer doorspelen. Afwisseling in de game is dan wel belangrijk. Maar hoe zorg je daarvoor? Lasergamen bestaat uit meerdere spelvarianten. Je hoeft dus niet alleen shoot ‘m all te spelen, maar kunt ook kiezen voor Team Deathmatch, Infected, Capture the Target en Last Man Standing. Zo kun je kiezen of er in teams of individueel tegen elkaar wordt gespeeld.

En wat denk je van meerdere activiteiten op een lasergame kinderfeestje? Je kunt het namelijk heel goed combineren met bubbelvoetbal en archery tag. Zo zit er voor iedereen wel iets leuks tussen. Ga je lasergamen huren voor een kinderfeestje, dan huur je dit er zo bij. Of het nu een kinderfeestje met spelers van 9 jaar of 14 jaar is, door af te wisselen zal iedereen het leuk vinden en niet zat raken na enige tijd. Achteraf zullen ze mooie verhalen hebben over het geweldige en geslaagde lasergame kinderfeestje. Hoe fijn is dat! 

Ga je een kinderfeestje voor kinderen van 9 jaar of ouder organiseren, dan wil je natuurlijk wel echt een onvergetelijk feest neerzetten. Zo kun je leuke extra’s huren. Denk aan camouflagenetten, targets, rookmachines en een licht set van 5 lampen. Je kunt deze eenvoudig bij de laserguns voor een kinderfeestje huren. De licht set is ideaal voor een donkere locatie, de targets voor als je Capture the Target wilt spelen en de camouflagenetten en rookmachines als je nog meer spanning aan de game wilt toevoegen.

Bij een lasergame set krijg je standaard diploma’s voor elke speler geleverd. Maar een prijs voor de echte winnaars is ook heel leuk. Zo zullen ze alles geven om maar te winnen. Denk bij prijzen aan een beker, medaille of zak snoep.  Daarbij kun je schmink en legerpetjes regelen, zodat de spelers minder opvallen. Verder heb je bij het huren van lasergame op een kinderfeestje de optie om het op zaterdag te spelen. Je hebt dan het voordeel dat je op zondag gratis kunt spelen, omdat je pas op maandag hoeft te retourneren. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden of wil je al graag laserguns huren voor een kinderfeestje? Of het nu een kinderfeestje met kids van 9 jaar is of van 13 jaar, het kan allemaal bij ons. Onze laserguns zijn immers al geschikt vanaf 6 jaar en voor een onbeperkt aantal spelers. Jij kunt het lasergame kinderfeestje dus voor zowel een kleine als een grote groep organiseren. Verder bieden wij zeer leuke extra’s, waarmee je het lasergamen op jouw kinderfeestje helemaal compleet maakt. Wil je dit ook? Kijk snel of jouw gewenste datum er nog tussen zit.