Lasergame kinderfeestje

Houd je eigen lasergame kinderfeestje met onze laserguns. Kies zelf waar je wil spelen en bouw een lasergame arena in het bos, op een sportveld of bijvoorbeeld in je eigen huis. Wij verhuren laserguns die geschikt zijn voor alle leeftijden en iedere locatie, zowel indoor als outdoor. Zo organiseer je gemakkelijk en voordelig een onvergetelijk kinderfeestje. Meer weten? Scroll dan verder op deze pagina of plaats direct een reservering!

Deze laserguns verhuren wij

Stel zelf je lasergame set samen!

Vanaf €36,- bij 6 stuks

Met opties om uit te breiden met vesten, obstakels en andere accessoires

Verzending en retour: €13,-

Geleverd bij een PostNL-punt naar keuze bij jou in de buurt, inclusief retourlabel

Waarom lasergamen op een kinderfeestje?

Een lasergame kinderfeestje is al sinds jaar en dag een beproefd concept. Dit spel is ooit bedacht als oefening voor het Amerikaanse leger, maar is later ook populair geworden als spel voor niet-militairen. Veel activiteitencentra en kartbanen bieden de mogelijkheid tot lasergamen. Daar betaal je vaak 10 tot 15 euro voor ongeveer een kwartier speeltijd. Deze locatie is professioneel ingericht, maar het betekent wel dat je er eerst met de kinderen heen moet rijden en vervolgens maar heel even kunt spelen voor een flink bedrag.

Een veel makkelijkere manier is om voor een kinderfeestje een lasergame te huren. Op die manier kun je namelijk gewoon in de buurt van jouw eigen huis een lasergame organiseren. Je bestelt een set met laserguns voor een fractie van het bedrag dat je bij een kartbaan zou betalen en vervolgens kun je de hele middag spelen, zo ben je klaar voor slechts 6 euro per kind. Met onze laserguns kun je zowel indoor als outdoor spelen en de batterijen houden het met gemak een dag vol. Daarbij leveren we ook altijd reservemateriaal mee. Zo betaal je dus minder, terwijl je er meer speelplezier voor terug krijgt!

Waar kun je bij een kinderfeestje lasergamen?

Voor een kinderfeestje, maar ook bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest, kun je eigenlijk overal lasergamen. Binnen of buiten, bij daglicht of in het pikkedonker. Het maakt allemaal niet uit. De enige beperkingen zijn dat de laserguns niet tegen water kunnen, waardoor je dus niet kunt spelen bij regen en dat de ‘laserstralen’ minder ver komen bij fel zonlicht. Verder kun je eigenlijk iedere optie gebruiken om te spelen. Denk bijvoorbeeld aan een kantoor, een bedrijfspand, een park of bos.

Het beste kun je een lasergame locatie zoeken waar je veel obstakels hebt om achter te schuilen, waar de kinderen veilig kunnen rondrennen en waar je eenvoudig een veld kunt afbakenen dat niet te groot en niet te klein is. Hoe groot dat is, is afhankelijk van het aantal deelnemers en hoe groot de kinderen zijn. Wanneer je een kinderfeestje voor 9 jaar oud geeft is het veld kleiner dan wanneer iemand van 16 jaar met zijn vrienden gaat lasergamen. Wij adviseren trouwens om pas vanaf 6 jaar te gaan lasergamen met onze set.

Hoe speel je lasergames op een kinderfeestje?

Bij een lasergame kinderfeestje op een kartbaan speel je eigenlijk altijd team Deathmatch. Dat houdt in dat je 2 teams hebt die het tegen elkaar opnemen om samen vaker de tegenstanders te raken dan de tegenstander jou en jouw teamgenoten raakt. Het voordeel van een lasergame set huren voor een kinderfeestje is echter dat je helemaal vrij bent om te kiezen welke regels je hanteert. Zo hebben onze laserguns standaard 12 levens die je niet zomaar bij kunt laden. Zo kun je bijvoorbeeld ook Last Man Standing spelen waarbij je daadwerkelijk af bent wanneer jouw levens op zijn. Of huur een paar targets bij de laserguns en speel Capture the Target. Deze spelvorm doet heel erg denken aan levend stratego.

Het fijne van een set huren voor een hele dag is dat je niet persé hoeft te kiezen, maar gewoon van alles en nog wat uit kunt proberen. De batterijen gaan lang genoeg mee en er is voldoende variatie aan te brengen om de kinderen een hele middag zoet te houden met onze laserguns. Bekijk daarom alle spelvormen om een idee te krijgen van wat je allemaal kunt spelen.

Is lasergamen wel veilig voor kinderen?

Lasergamen is hartstikke onschuldig. De ‘laserstralen’ waar je mee schiet zijn eigenlijk infraroodstralen. Dat zijn bijvoorbeeld dezelfde stralen als die van de afstandsbediening van een televisie. Die stralen brengen geen schade aan. Daarbij bevatten de laserguns geen losse of scherpe delen en wegen ze maar zo’n 500 gram. Ook lijken ze niet echt op echte wapens, ze zijn namelijk fel blauw en rood, zodat je eenvoudig de teams kunt onderscheiden tijdens het spel. Daarbij leveren we ook teamlintjes zodat je nog beter kunt zien wie waar bij hoort.

Verder wordt het ook als heel prettig ervaren dat onze laserguns anti-cheat zijn. Dat houdt in dat je, nadat je geraakt bent, niet meer van team kunt veranderen en dat je niet zomaar levens bij kunt laden. Zo blijft het spel dus eerlijk en hoeft het lasergamen niet uit te lopen tot een ruzie. Vraag je je af hoe dat allemaal werkt? Geen zorgen! We leveren een duidelijk instructieformulier bij de set waar ook filmpjes bij zitten waarin we alles uitleggen.

Hoe reserveer je een lasergame set voor een kinderfeestje?

Op de homepagina kun je eenvoudig je lasergame set huren. Dat doe je door het aantal laserguns te selecteren (meestal het aantal kinderen dat je verwacht) en het aantal targets (meestal één per speler of één per team). Daarna heb je nog de mogelijkheid om extra attributen te huren, zoals obstakels om achter te schuilen, een rookmachine, een lichtset of camouflagenetten voor decoratie en extra spanning. Wil je liever een lasergame set huren met vest voor meer uitdaging? Ook dat is mogelijk.Bezorging

Deze set reserveer je voor de datum waarop je het kinderfeestje houdt. Daarbij selecteer je ook meteen hoe je de levering zou willen. Je kunt de set afhalen in Woubrugge, maar we kunnen de set ook bezorgen. De optie die veruit het vaakst wordt gekozen is bezorging via PostNL. Voor slechts 13 euro kun je de set laten bezorgen bij een PostNL-punt bij jou in de buurt. Zo kun je de lasergame gewoon afhalen na het boodschappen doen of werken voor het kinderfeestje. Het retouretiket zit gewoon in de set net als de retourinstructie. We zorgen ervoor dat de set uiterlijk een dag voor de datum van jouw reservering op het pakketpunt ligt. Zo weet je zeker dat je kunt lasergamen op het kinderfeestje.

Een geslaagd lasergame kinderfeestje

Wat als het tijdens het lasergame kinderfeestje slecht weer wordt?

Dat kan gebeuren natuurlijk. Onze laserguns kunnen niet tegen water. Daarom kun je niet buiten lasergamen wanneer het regent. Dan zul je dus een droge plek voor binnen moeten vinden. Denk bijvoorbeeld aan een schuur, een klaslokaal of gewoon in de woonkamer. Zet een paar tafels op zijn kant, doe de gordijnen dicht en zet de discolampen en rookmachine aan. Je herkent het huis niet terug en je hebt een vette lasergame arena. Uiteraard kunnen wij jou nog meer inspiratie voor een lasergame kinderfeestje bieden.

Zie je dat niet zitten? Je kunt ook gewoon kosteloos jouw reservering annuleren tot 48 uur van tevoren.

Kinderfeestje lasergamen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden of wil je al graag laserguns huren voor een kinderfeestje? Of het nu een kinderfeestje met kids van 9 jaar is of van 13 jaar, het kan allemaal bij ons. Onze laserguns zijn immers al geschikt vanaf 6 jaar en voor een onbeperkt aantal spelers. Jij kunt het lasergame kinderfeestje dus voor zowel een kleine als een grote groep organiseren. Verder bieden wij zeer leuke extra’s, waarmee je het lasergamen op jouw kinderfeestje helemaal compleet maakt. Wil je dit ook? Kijk snel of jouw gewenste datum er nog tussen zit.