Lasergame op locatie: de 5 voordelen

Lasergamen op eigen locatie is mogelijk dankzij onze lasergame box. Wij sturen deze naar je op, waardoor jij zelf kunt bepalen hoe en waar je gaat spelen. De enige beperkende factor is jouw eigen verbeelding. Wij vertellen je graag alles over hoe en waar je allemaal kunt lasergamen. Zo is deze activiteit namelijk heel geschikt voor feestjes en activiteiten, denk bijvoorbeeld aan school- en scoutingsactiviteiten, vrijgezellenfeesten, bedrijfs- en teamuitjes. Welk team of welke speler heeft uiteindelijk de meeste punten? Door het huren van onze lasergame set heb je in ieder geval de zekerheid dat er eerlijk gespeeld wordt. En nog mooier: dat allemaal tegen de scherpste prijs.

Je kunt vrijwel overal wel lasergamen in de buurt. Wanneer je een beetje creatief wordt dan vind ook jij een plek in je directe omgeving waar je een onvergetelijk potje kun lasergamen. Mocht je er nou echt niet uitkomen dan hebben we onderaan de pagina nog wat leuke voorbeelden van lasergame locaties om inspiratie uit op te doen.

Lasergame bunkers in de gymzaal

1. Lasergamen op locatie voor elk budget

Lasergamen op eigen locatie is een stuk voordeliger dan op een professionele locatie spelen. Ook heb je veel meer speeltijd en meer vrijheid om zelf te bepalen hoe je gaat spelen. Je kunt in principe op iedere locatie spelen, zowel buiten als binnen. Waar je normaal al snel meer dan een tientje betaalt voor een kwartiertje spelen, kun je met onze set een hele middag spelen voor slechts 6 euro per lasergun. De laserguns werken op batterijen die zo'n 5 uur meegaan en reservebatterijen worden meegeleverd. De enige beperking is dat onze lasergame geweren niet waterdicht zijn, waardoor je dus niet tijdens een regenbui buiten kunt spelen, mocht je dat van plan zijn.

Het allermooiste bij een lasergame op locatie is dat je voor unieke speelplekken kunt kiezen. Zo zien we bijvoorbeeld dat er op school wordt gespeeld, of dat men tijdens een teamuitje van een bedrijf op de werkvloer zelf gaat lasergamen. Ook kun je bijvoorbeeld buiten in het bos of op een sportveld met een paar schuilplaatsen spelen. Wij verhuren ook obstakels om achter te schuilen. Verder kun je bijvoorbeeld de ramen verduisteren en extra spanning creëren met onze lichtset en rookmachine.

2. Lasergame in de buurt ophalen

Onze laserguns, voor lasergamen op eigen locatie, worden door heel Nederland verzonden. We kunnen tegen een vaste kilometervergoeding de lasergame set bezorgen, je kunt hem gratis bij ons op locatie ophalen in Woubrugge, maar veruit de meeste sets verzenden we via de post. Voor een meerprijs van slechts 13 euro versturen we de set via PostNL naar een pakketpunt naar jouw keuze. Daar kun je hem ophalen wanneer het jou uitkomt. Wij zorgen ervoor dat het pakket altijd de dag voordat de huur ingaat klaarligt. Wanneer je de set opent zie je dat er ook een retourlabel in de kist zit, zo kom je dus achteraf niet voor onverwachte verrassingen te staan. We sturen een duidelijke retourinstructie mee. Wanneer je de dag na het lasergamen deze volgt, komt alles goed. Is het pakketpunt dan gesloten, omdat het een zondag is? Geen probleem, de zondag krijg je er gratis bij. Geniet dus nog lekker van een extra dagje lasergamen!

Je hoeft bij ons dus niet thuis te blijven voor jouw pakket om een potje te kunnen lasergamen op locatie. Je kunt bijvoorbeeld ook voor een weekendje weg een lasergame huren. Je kunt immers ook het pakket alvast naar de plek waar je gaat spelen sturen. Zo hoef je nooit te ver te slepen met de lasergame set. Daarbij is een kist ongeveer 60x40x25 cm. Deze past dus met gemak in de kofferbak van jouw auto. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld gaat lasergamen op een kinderfeestje en even de set wilt ophalen bij de supermarkt wanneer je de boodschappen aan het doen bent. Je bent dus volledig vrij in waar je gaat spelen, maar ook in waar je het ophaalt of laat bezorgen.

3.Lasergamen op eigen locatie: meer plezier voor minder

Lasergamen op eigen locatie betekent dat je de hele dag door onbeperkt kunt spelen. Waar je normaal per kwartier betaalt, betaal je bij ons gewoon per dag. Dat betekent dat je door kunt spelen tot de batterijen allemaal leeg zijn en geloof ons, dat zijn veel potjes lasergamen. Hoe je ze gebruikt wordt allemaal duidelijk uitgelegd op de instructiekaart waar je ook uitlegfilmpjes kunt laden via een QR-code.

Je kunt ook een aantal variaties aanbrengen met een gehuurde set. Waar je normaal alleen in twee teams speelt die op elkaar schieten, kun je nu allerlei lasergame spelvormen uitproberen, we hebben er dan ook meerdere uitgelegd voor jou. 

Door variatie aan te brengen in spelvorm en locatie hoef je je nooit meer te vervelen wanneer je voor één of meerdere dagen een lasergame set huurt. En je kunt natuurlijk ook altijd even de laserguns uitzetten en wegleggen om even wat te eten en te drinken om even wat anders te doen. Zo kun je bijvoorbeeld 's middags een rondje spelen en daarna in de avond nog een keer voor de liefhebber. De guns werken binnen, buiten, bij daglicht, maar ook in het donker. Plezier gegarandeerd dus!

4. Volledige vrijheid met organiseren

Bij een lasergame op eigen locatie heb je volledige vrijheid. Zo kun je het met een kleine of grote groep spelen. Lasergamen kan immers met een onbeperkt aantal spelers. Zelfs voor grote bedrijfsuitjes of voor de hele school is het prima te doen. Het aantal laserguns bepaal jij. Regel wel een ruime locatie en wissel teams af bij een grote groep. Dit doe je door korte rondes van ongeveer 10 tot 15 minuten aan te houden. Zo kunnen ze tussendoor heerlijk even wat eten, drinken en uitrusten en blijft het lasergamen leuk voor iedereen.

Verder kun je lasergamen op locatie zo spannend maken als je maar wilt. Dit kan door het in het donker te spelen en extra attributen erbij te huren. En om de motivatie hoog te houden is het slim om prijzen te regelen. Je kunt natuurlijk diploma’s voor elke speler regelen, maar een prijs als een medaille, beker of cadeaubon is veel leuker om te ontvangen na het lasergamen. Zeker kinderen zullen dan hun uiterste best doen. Daardoor wordt het lasergamen op locatie echt een onvergetelijke ervaring.

buiten lasergamen in de tuin

5. Lasergamen op eigen locatie voor iedereen

Of je nu gaat lasergamen op eigen locatie of ergens in het bos of op de hei, het is voor iedereen geschikt. Zowel jong als oud en meiden als jongens zullen het een gave ervaring vinden. De intensiteit per doelgroep verschilt wel, maar dat maakt in feite niets uit. Je kunt het in jouw eigen tempo spelen. Voor een teambuilding is lasergamen ook echt aan te raden, want als team zal je samen een tactiek en juiste samenwerking moeten vinden om te winnen. En wat denk je van lasergamen op locatie met de hele school? Ideaal om een goede vertrouwensband met elkaar op te bouwen.

Verder is lasergamen op eigen locatie voor meerdere gelegenheden geschikt. Het kan voor een kinderfeestje, schoolreisje, teamuitje, bedrijfsuitje, familiedag, scoutingactiviteit, vrijgezellenfeest en nog veel meer. Tover de school of jouw bedrijf om in een lasergame arena en laat de spelers de strijd aangaan met hun tegenstanders. Wie behaalt de meeste punten door zo min mogelijk geraakt te worden en zoveel mogelijk tegenstanders te raken? Spanning, sensatie en plezier.

Ideeën voor lasergamen op locatie

Je bent volledig vrij in de locatie waar je gaat lasergamen. Zolang het veilig kan en je anderen niet tot last bent, is er niets wat kan leiden tot onenigheid. Lasergamen laat geen rommel achter, waardoor de keuze veel ruimer is. Bij deze een paar ideeën om inspiratie uit te halen.


  • Op school: we hebben laatst een set aan een groep jongeren verhuurd die gingen lasergamen in het schoolgebouw als examenstunt. Een gebouw met veel gangen en lokalen leent zich hier natuurlijk uitstekend voor.

  • Op werk: ruimtes waar mensen werken zijn vaak erg ruim opgezet en er staat ook nog eens van alles. Denk bijvoorbeeld aan een kantoortuin waarbij je de bureaus kantelt om achter te schuilen. Voor extra spanning kun je de ramen verduisteren en extra sfeer maken met discolampen en een rookmachine.

  • In het bos: een goede locatie voor outdoor lasergamen heeft veel plekken om je achter te verschuilen. We verhuren bijvoorbeeld vaak aan scoutingverenigingen die gaan lasergamen in het bos. Let wel op dat je een duidelijk speelveld afbakent. Daarvoor hebben we bijvoorbeeld camouflagenetten, pionnen en lintjes die als afbakening kunnen worden gebruikt.

  • Op een sportveld: dit is heel veilig om te spelen. Het probleem is echter wel dat je zelf schuilplekken moet creëren. Hiervoor kun je bijvoorbeeld een set schuilbunkers huren, maar je kunt zelf natuurlijk ook aan de slag met kasten, houtwerk en doeken.

  • In een gymzaal: voor een onvergetelijke gymles kun je natuurlijk ook onze set huren. Ook scholen huren weleens een set voor een week, zodat alle klassen een keer kunnen lasergamen tijdens de les. Door matten op hun kant te zetten, turntoestellen slim te poseren en eventueel de ramen te verduisteren, kun je een leuke indoor lasergame-arena maken van een gymzaal.

  • Thuis lasergamen: tenslotte kun je natuurlijk ook gewoon het huis overhoop halen. Zet de tafels en stoelen aan de kant en zoek een paar obstakels. Onder andere in de lockdown hoorden we vaak dat mensen dit deden om thuis een keer wat te beleven.

Lasergame op locatie huren

Wil jij lasergamen in de buurt of op een andere gewenste locatie? Met onze lasergame set organiseer jij een lasergame uitje of feest precies zoals jij wilt. Voor meerdere dagen kun je uiteraard ook huren, ideaal voor kamp. Wanneer je nog vragen hebt, kun je telefonisch contact met ons opnemen, anders kun je reserveren via de groene knop!