Lasergame op locatie: de 5 voordelen

Lasergamen op een kinderfeestje is een onwijs spannende en sportieve activiteit. Schuilen, laserstralen ontwijken, targets veroveren en zoveel mogelijk tegenstanders proberen te raken. Alles om die mooie prijs te winnen en de eer te hebben. Lasergamen is uiteraard ook heel erg goed geschikt voor andere feestjes en uitjes, zoals schoolactiviteiten, scouting, vrijgezellenfeesten, bedrijfs- en teamuitjes. Welk team of welke speler heeft uiteindelijk de meeste punten? Door het huren van onze lasergame set heb je in ieder geval de zekerheid dat er eerlijk gespeeld wordt. En nog mooier: dat allemaal tegen de scherpste prijs.

Lasergamen op jouw eigen gewenste locatie, hoe fantastisch klinkt dat. Zo kun je volledig zelf beslissen of je nu in de stad, op het platteland of gewoon thuis gaat lasergamen. Je hebt alles in eigen handen en kunt het lasergame uitje zo gaaf maken als jij maar wilt. Maar bij een lasergame op locatie profiteer je van nog veel meer. Wij vertellen jou graag de 5 grootste voordelen.

1. Lasergame voor elk budget

Als je een lasergame set gaat huren kun je voor elk budget een geweldig, spannend lasergame uitje neerzetten. Zo kun je allereerst lasergamen op eigen locatie. Dat wil zeggen dat jij, eventueel samen met de spelers, volledig zelf bepaalt waar je gaat lasergamen. Je hebt immers geen verplichtingen als je een set huurt. Of je nu indoor of outdoor wilt lasergamen. Er hoeft geen stroom aanwezig te zijn, want alle laserguns werken op batterijen.

Het allermooiste bij een lasergame op locatie is dat je voor unieke speelplekken kunt kiezen. Denk aan de duinen, een eiland, een boot, verlaten pand, een fort of een bouwmarkt. En dat niet alleen, want doordat lasergamen op eigen locatie (bijna) niets kost, heb je meer budget over voor leuke extra’s. Zo kun je denken aan targets, rookmachines, camouflagenetten, een lichtset met 5 lampen, een barbecue of zelfs een friet-, pizza-, of ijskar. Afhankelijk van jouw budget en wensen kun je het zo gek maken als je maar wilt.

2. Lasergamen in de buurt

Onze laserguns worden door heel Nederland verzonden. Dat betekent dus dat je er zelfs voor kunt kiezen om te gaan lasergamen in de buurt. Als alle spelers dus bij elkaar in de buurt wonen is de speelplek goed bereikbaar en hoeven zij niet ver te reizen. Bovendien kan je daardoor ook lekker rustig op je gemak het lasergamen een dag van tevoren al klaarzetten en eventueel oefenen. Het kan zelfs thuis, op het platteland of juist in de stad. Of je een rustige of drukke locatie wilt, de keuze ligt helemaal bij jou.

Bij een lasergame in de buurt kan je tevens eenvoudig wat bunkers regelen, waar de spelers achter kunnen schuilen. Je kunt bijvoorbeeld gekantelde tafels, hooibalen, lege tonnen, staande pallets of springkasten neerzetten. Je hoeft dus helemaal geen opblaasbare bunkers te huren. Op sommige locaties zijn er zelfs al schuilplekken aanwezig, zoals in het bos. En lasergamen op eigen locatie bij huis biedt ook nog eens het voordeel dat als je iets vergeten bent het zo op kunt halen. Ideaal toch.

3. De hele dag door spelen

Lasergamen op eigen locatie betekent dat je de hele dag door onbeperkt kunt spelen. Net wat jij wilt. Samen met de spelers bepaal je de tijd per ronde en hoelang ze willen spelen. Je kunt daardoor ook ‘s ochtends en ‘s avonds lasergamen. Tussendoor kun je dan bijvoorbeeld gezellig met z’n allen taart eten en cadeautjes geven. Of gezellig ergens eten. Lasergamen is immers een intensieve activiteit, waarna de spelers veel dorst en honger zullen krijgen. En dat niet alleen, even rust is ook altijd fijn.

Wil je liever langer lasergame op locatie spelen, dan kan dat uiteraard ook. Je kunt de lasergame set voor meerdere dagen huren. En huur je op een zaterdag, dan krijg je zondag kosteloos erbij. Je hoeft de laserguns dan pas die maandag terug te sturen. Of je nu een lasergame in het donker, licht, binnen of buiten op locatie speelt, niets is onmogelijk. Tevens kun je het in meerdere spelvormen spelen of combineren met andere activiteiten. Voor extra afwisseling en bij langer lasergamen is dit wel aan te bevelen.

4. Volledige vrijheid met organiseren

Bij een lasergame op eigen locatie heb je volledige vrijheid. Zo kun je het met een kleine of grote groep spelen. Lasergamen kan immers met een onbeperkt aantal spelers. Zelfs voor grote bedrijfsuitjes of voor de hele school is het prima te doen. Het aantal laserguns bepaal jij. Huur wel een ruime locatie en wissel teams af bij een grote groep. Dit doe je door korte rondes van ongeveer 10 tot 15 minuten aan te houden. Zo kunnen ze tussendoor heerlijk even wat eten, drinken en uitrusten.

Verder kan je lasergamen op eigen locatie zo spannend als je maar wilt. Dit kan door het in het donker te spelen en extra attributen erbij te huren. En om de motivatie hoog te houden is het slim om prijzen te regelen. Je krijgt natuurlijk diploma’s bij een lasergame set voor elke speler geleverd. Maar een prijs als een medaille, beker of cadeaubon is veel leuker om te ontvangen. De spelers zullen dan hun uiterste best doen. Daardoor wordt het lasergamen op locatie echt een battlefield en leuk om naar te kijken. 

Lasergame bunkers in de gymzaal

Of je nu gaat lasergamen in de buurt of ergens anders, het is voor iedereen geschikt. Zowel jong als oud en meiden als jongens zullen het een gave ervaring vinden. De intensiteit per doelgroep verschilt wel, maar dat maakt in feite niets uit. Je kunt het in jouw eigen tempo spelen. Voor een teambuilding is lasergamen ook echt aan te raden, want als team zal je samen een tactiek en juiste samenwerking moeten vinden om te winnen. En wat denk je van lasergamen op locatie met de hele school? Ideaal voor het bouwen van een goede band met elkaar.

Verder is lasergamen op eigen locatie voor meerdere gelegenheden geschikt. Het kan voor een kinderfeestje, schoolreisje, teamuitje, bedrijfsuitje, familiedag, scoutingactiviteit, vrijgezellenfeest en nog veel meer. Tover de school of jouw bedrijf om in een lasergame arena en laat de spelers de strijd aangaan met hun tegenstanders. Wie behaalt de meeste punten door zo min mogelijk geraakt te worden en zoveel mogelijk tegenstanders te raken? Spanning, sensatie en plezier. Niets is mooier dan dat.

Wil jij lasergamen in de buurt of op een andere gewenste locatie? Met onze lasergame set organiseer jij een lasergame uitje of feest precies zoals jij wilt. Voor meerdere dagen kun je uiteraard ook huren, ideaal voor kamp. Nieuwsgierig geworden? Bekijk al onze mogelijkheden voor een lasergame op locatie.