Zelf indoor lasergamen organiseren?

Indoor lasergamen kan natuurlijk op een professionele locatie, maar daar betaal je meestal relatief veel voor een kort potje lasergamen. Dat is zonde want je kunt ook gewoon een eigen locatie omtoveren tot te gekke lasergamelocatie voor een dag. Het enige wat je dan nog nodig hebt zijn laserguns. Deze kun je bij ons huren voor maar 6 euro per stuk per dag. Ook is de verzending bij ons goedkoper dan bij alle concurrenten en bieden we ook nog eens de mogelijkheid om leuke extra's te huren zoals een lichtset, rookmachine of camouflagedoeken als schuilplek of voor aankleding. Zo weet je zeker dat je op iedere plek een onvergetelijk potje lasergamen kunt spelen. Op deze pagina vertellen we je meer over de mogelijkheden tot binnen lasergamen.

Indoor lasergamen is prima zelf op te zetten. We verhuren regelmatig een lasergame set voor gelegenheden als een bedrijfsfeestje, kinderverjaardag of zelfs voor een examenstunt. Veel locaties zijn geschikt te maken voor lasergamen. De laserguns maken zelf geen schade of rotzooi omdat ze alleen infraroodlicht uitstralen. Zo hoef je dus alleen schuilplekken te creëeren en wat aankleding te verzorgen voor een onvergetelijke middag of avond!

Waar kun je binnen lasergamen?

In principe kan indoor lasergamen bijna overal, als de locatie maar ruim genoeg is, maar niet te ruim. Dan moet je de ruimte vooral afbakenen. Leuke voorbeelden die wij gekregen hebben zijn bijvoorbeeld een lasergame thuis in de woonkamer, de hal en de keuken. De meubels werden opzij geschoven, een aantal tafels op kant om een schuilplek te maken en vervolgens werden de ramen verduisterd. De spannende sfeer werd gecreëerd met een lichtset en een rookmachine. Deze zijn ook bij ons te huur waardoor je in één keer klaar bent.

Een ander voorbeeld is bijvoorbeeld een gymdocent die onze set meteen voor een week heeft gehuurd. Zo konden alle klassen een keer lasergamen als gymles. Een gymzaal is natuurlijk een open ruimte, maar wanneer je maar genoeg toestellen neerzet als schuilplaats, heb je vanzelf een mooie lasergame arena.

Ten slotte kregen we ook nog een mooi bedankbriefje van een kantoor dat voor een bedrijfsfeestje onze laserguns had gehuurd. Ze hebben alles overhoop gehaald en hebben de saaie werkplek tot een vette battlefield omgetoverd.

Wanneer ga je indoor lasergamen?

We krijgen als lasergame verhuur veel unieke verhalen terug over wat mensen allemaal doen met onze set en dat is dan ook precies wat het zo leuk maakt. Mensen vinden namelijk allerlei gelegenheden om een lasergame te huren. Je kunt hier zo veel meer mee dan alleen een lasergame kinderfeestje mee organiseren. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsfeest, een vette activiteit met school of wat dacht je van lasergamen op een studentensociëteit? We kregen beelden terug van schuilplekken gemaakt van bierkratjes in een verduisterde borrelzaal vol sfeerverlichting en rook. Zo kun je van een lasergame huren dus echt een grote happening maken!

Lasergamen indoor

Hoe zet je indoor lasergamen op?

Indoor lasergamen doe je nadat je de locatie geschikt hebt gemaakt voor een potje. Het belangrijkst is dat je overal veilig kunt rondlopen en dat er nergens scherpe punten zijn om tegenaan te lopen. Veiligheid staat natuurlijk voorop. Daarna kun je aan de slag gaan met het creëren van een battlefield.

Hierbij let je ten eerste op de grootte van het veld. Spreek bijvoorbeeld af in welke ruimtes je allemaal wel en niet kan komen. Zo heb je een duidelijk speelveld en weet iedereen waar hij tegenstanders moet zoeken om af te schieten. Daarna kun je aan de slag met het inrichten. Voornamelijk het vrij maken van de ruimte en het plaatsen van obstakels. Over het algemeen geldt, hoe meer obstakels hoe spannender.

Wanneer alles klaar is deel je de teams in en deel je de laserguns uit. Vaak doe je er goed aan om een bepaalde tijdsduur af te spreken, bijvoorbeeld 15 minuten per potje, of je speelt door tot er nog maar één iemand in het spel is. Je kunt namelijk verschillende spelvormen uitproberen met onze lasergame. Die leggen we uit op een aparte pagina.

Lasergamen indoor organiseren? Reserveer nu je set!

Heb je al genoeg inspiratie opgedaan voor jouw potje indoor lasergamen? Of je nu thuis gaat spelen of je kiest ervoor om je school, bedrijf of sportclub op kop te zetten, met onze set wordt het altijd een succes. Je kunt een set samenstellen, met alleen laserguns of ook met vesten of targets. Ook kun je natuurlijk extra attributen toevoegen aan de set. Wanneer je de set hebt samengesteld kun je de datum selecteren en zie je meteen of de set dan nog vrij is. Je kunt de set afhalen bij ons in Woubrugge, maar je kunt hem ook laten bezorgen bij een pakketpunt bij jou in de buurt. Zo wordt je set al voor €13,- bezorgd waar jij maar wil en ben je dus onder de streep een stuk goedkoper uit!