Lasergame voor thuis huren

Thuis lasergamen is misschien nog wel leuker dan op een daarvoor ingerichte locatie. Daarbij is het ook nog eens een stuk goedkoper. Wij verhuren namelijk al vanaf 6 euro per lasergun per dag, waarbij je van alles kunt huren voor extra mogelijkheden en spanning. Wij bezorgen overal in Nederland voor slechts 13 euro. Zo heb je dus maximaal plezier voor minimale moeite. Wil jij ook een keer thuis lasergamen? Lees dan verder op deze pagina voor meer inspiratie of plaats direct een reservering.

Een lasergame feestje thuis is echt onwijs handig als je over veel ruimte beschikt. Want het is niet alleen heel goedkoop, maar levert ook veel gemak. Stel je hebt een grote schuur, je woont op een boerderij of hebt een grote tuin, dan is het zo te regelen. Beschik je hier niet over, dan zijn er ook nog tal van mogelijkheden in jouw directe omgeving. Tover het gebied om tot een lasergame arena en laat de spelers onbeperkt lasergamen. Wij vertellen precies hoe je een lasergame voor thuis organiseert.

Wanneer kun je lasergamen thuis?

Ga je lasergamen voor thuis huren? Dat gebeurt regelmatig. Wij verzenden onze lasergame sets door het hele land, voor allerlei gelegenheden. Zo horen we bijvoorbeeld veel over lasergame kinderfeestjes die met onze set worden georganiseerd, maar mensen spelen bijvoorbeeld ook vaak in en om het huis met bijvoorbeeld familie of buren. Overal waar je voldoende ruimte hebt en geen gevaarlijke obstakels zijn, kun je lasergamen. Het maakt geen rommel en het richt geen schade aan. Zo kun je bijvoorbeeld ook binnen lasergamen.

Heb je in of om het huis niet genoeg ruimte, maar wil je wel lasergamen? Dan is een locatie in jouw directe omgeving perfect. Je hebt dan een lasergame feestje thuis. Je kunt bijvoorbeeld spelen in een schuur, in een gymzaal of een bedrijfspand, maar ook outdoor lasergamen behoort tot de mogelijkheden, je kunt zelfs een arena maken die van binnen naar buiten gaat. Zo speel je dus bijvoorbeeld ook op een boerenerf of gewoon in de garage en de tuin. Je kunt het zo gek niet bedenken!

Wat zijn de voordelen van thuis lasergamen?

Lasergamen thuis biedt veel voordelen. Veel mensen gaan nog naar een professionele locatie waar je vaak meer dan een tientje kwijt bent voor een rondje lasergamen van een kwartier. Een lasergame thuis huren doe je al vanaf 6 euro per lasergun. Hiermee kun je een hele middag of avond spelen. Met volle batterijen kun je wel 5 uur lang spelen en de reservebatterijen worden erbij geleverd. Zo heb je dus veel meer speelplezier voor minder geld. Ideaal wanneer je een stel kinderen een keer een hele middag wil vermaken. Dan kun je zelf in de avond ook nog een keer een ronde spelen of iets anders doen.

Daarbij kun je tussendoor ook rustig even wat eten en drinken. Je kunt alles precies zo neerzetten als je wilt en je kunt ook spelen volgens je eigen regels. Je kunt spelen met vesten voor alle spelers, maar je kunt ook targets neerleggen die als vlag dienen. Zo kun je verschillende spelvormen uitproberen. Wij hebben ze allemaal uitgelegd op een aparte pagina op de site en ook vind je in onze lasergame box nog een korte uitleg van de spelvormen naast een uitgebreide uitleg van hoe de laserguns werken.

Zo regel je een lasergame feestje thuis

Thuis lasergamen begint natuurlijk met een set laserguns, die je bij ons kunt huren. Je selecteert het aantal guns dat je wilt huren en het aantal targets. Meestal huur je gewoon één gun per deelnemer, wij sturen altijd een reservegeweer mee voor het geval er eentje onverwacht kapot gaat. Daarnaast heb je de mogelijkheid om bij ons ook bunkers, discolampen of een rookmachine te huren. Hiermee kun je schuilplekken creëren en zorgen voor extra spanning en sfeer tijdens het lasergamen. Je kunt de set ophalen of laten bezorgen. De meeste mensen laten de set afleveren bij een PostNL-punt. Dat is voordeliger en ook nog eens heel makkelijk. Zo laat je de set bijvoorbeeld afleveren bij de supermarkt en haal je hem de dag van tevoren af terwijl je snacks aan het inkopen bent voor tussen het lasergame feestje door.

Andere manieren om de boel aan te kleden is natuurlijk door gewoon van alles neer te zetten en op te hangen. Denk bijvoorbeeld aan lakens of landbouwplastic om je achter te verbergen of zet een aantal tafels op zijn kant. Er zijn allerlei opties om je eigen te gekke lasergame-arena te bouwen zonder dat het te veel moeite hoeft te kosten. Vaak kun je het al opzetten in een uurtje en ben je maar de helft van de tijd kwijt om het weer op te ruimen. Wat je ervoor terug krijgt? Een onvergetelijke middag!

Huur een lasergame voor thuis

Een lasergame feestje thuis of in de buurt organiseren is dus helemaal niet zo moeilijk en biedt heel veel voordelen. Dus waarom zou je dat niet doen? Er kan onbeperkt gespeeld worden, je hebt alles dichtbij huis en het kost je weinig tot geen moeite om alles klaar te zetten. Ga je lasergamen voor thuis huren, dan maak jij het zo leuk als je maar wilt. Nieuwsgierig geworden?