Een set huren voor outdoor lasergamen?

Outdoor lasergamen kan op meer plekken dan je denkt. Je kent waarschijnlijk vooral de professionele locaties die dit aanbieden, maar wist je dat je dit ook prima zelf kunt regelen? Wij verhuren de mooiste lasergame sets, zowel met als zonder vest erbij. Jij regelt de locatie en wij regelen de laserguns. Zo kun jij op iedere outdoor locatie lasergamen tegen een scherpe prijs van slechts 6 euro per lasergun en heb je alle vrijheid om te spelen hoe en waar je maar wilt. Wil jij een echte Call-of-duty-experience neerzetten of houd je het liever laagdrempelig? Je kunt de locatie op iedere manier inrichten en zo kun je op allerlei manieren spelen.

Wil je gaan lasergamen, maar heb je nog geen idee waar je het gaat spelen? Lasergamen kan zowel buiten als binnen. Er zijn echt tal van mogelijkheden. Je kunt lasergamen op speciale locaties, waarbij ze alles voor je regelen. Maar bedenk wel dat dit hoge kosten met zich meebrengt. Een lasergame huren is een stuk goedkoper, maar dan zul je wel zelf de locatie moeten regelen. Ter inspiratie hebben wij wat lasergame outdoor ideeën voor jou op een rijtje gezet.

Wat zijn geschikte lasergameplekken buiten?

Of je nu wilt lasergamen in het bos of op een voetbalveld, het kan allemaal. Maar waar voldoet een geschikte speelplek aan? Het moet in ieder geval een ruime speelplek zijn, waar alle spelers voldoende ruimte hebben om te bewegen en waar voldoende schuilplekken zijn, of waar die gecreëerd kunnen worden. Wil je dat er al schuilplekken aanwezig zijn, dan is het bos of een gymzaal ideaal, maar je kunt natuurlijk ook lasergamen in de duinen. Verder is het belangrijk dat het veld vrij is van obstakels en voorwerpen, zodat de spelers niet kunnen struikelen. Zeker als ze het in het donker spelen. Zet de veiligheid dus voorop en zorg dat de deelnemers gekleed zijn voor de gelegenheid.

Heb je een perfecte lasergame outdoor locatie gevonden, dan kun je de ruimte omtoveren tot een geweldige lasergame arena. Maar hoe doe je dat precies? Ten eerste zorg je ervoor dat er een duidelijk speelveld wordt afgebakend. Dat kun je doen met lintjes, camouflagenetten of door duidelijke afspraken te maken, maar je zorgt er in ieder geval voor dat het veld niet te klein en niet te groot is. Daarnaast zorg je voor voldoende plekken om achter te schuilen voor de laserstralen. Een oud laken is daar bijvoorbeeld ook al goed genoeg voor. Bij ons kun je ook camouflagedoeken en bunkers huren om achter te schuilen.

Lasergamen outdoor locaties

Wil je lasergamen buiten spelen, dan zijn er hele leuke locaties waar je uit kunt kiezen. Je hebt natuurlijk professionele locaties, waar alles al voor je is geregeld. Dat is gemakkelijk, maar daar betaal je dan ook voor. Wat wij bieden is juist de mogelijkheid om in alle vrijheid zelf te kiezen waar en hoe je wilt spelen. Zo kun je gewoon een potje lasergamen thuis in de achtertuin, in de duinen, of in een park bij jou in de buurt. Zolang je anderen niet tot last bent met jouw spel, kun je vrijwel overal spelen. Zoals je op de foto's ziet is de kans op verwarring met echte wapens klein vanwege de felle kleuren en schieten de laserguns alleen infrarood licht. Dat is niet schadelijk en ook laat het geen afval achter zoals bijvoorbeeld bij paintball zou gebeuren. Zo kun je dus lasergamen in het bos, in een park, op de heide, in de achtertuin, op een parkeerplaats, op een sportveld of gewoon op een plein met de buurt.

Je kunt er helemaal voor gaan en een professionele lasergame arena maken met houten schotten, doeken of de bunkers die wij verhuren. Maar je kunt het natuurlijk ook gemakkelijk houden en gebruik maken van de schuilplekken die de omgeving al te bieden heeft. Lasergamen is namelijk ook heel leuk wanneer je gewoon een stuk bos gebruikt. De ervaring is echter wel dat het spel met meer schuilplekken veel spannender wordt.

Hoe kun je lasergamen buiten?

Lasergamen op een outdoor locatie is echt heerlijk bij zomers weer. Maar ook als het iets frisser is, kan het prima te doen zijn. Lasergamen vergt immers veel energie, waardoor de spelers het snel warm zullen krijgen. Onze piekperiode voor buiten lasergamen begint dan ook al in maart en die gaat door tot ongeveer oktober, maar we krijgen bijvoorbeeld ook reviews terug waarin we iedereen in januari nog buiten zien staan met onze laserguns. Je kunt zowel spelen bij daglicht als in het donker. In het donker reiken de 'laserstralen' wel 50 meter ver, maar ook bij felle zon kun je een tegenstander nog met gemak raken over een meter of 20.

De enige beperkende factor is dat onze laserguns niet waterdicht zijn. Wanneer er regen wordt verwacht kun je dus niet buiten lasergamen, mocht je dat willen. Wanneer de weersverwachting onzeker is, kan het dus verstandig zijn om een locatie voor indoor lasergamen achter de hand te houden. Doe je dat liever niet? Wij werken met mooi-weer-garantie. Dat betekent dat je tot 48 uur van tevoren kosteloos kunt annuleren.

Lasergamen in het bos met verschillende spelvormen

Lasergamen in het bos is heel populair bij de lasergame outdoor locaties. Het komt veel voor en is ook ideaal. Zo hoef je bijvoorbeeld geen bunkers meer te regelen en klaar te zetten bij lasergamen in het bos. En je kunt het heel spannend maken. Het is al een donkere locatie, maar door extra’s als camouflagenetten en -kleding, schmink en legerpetjes te regelen vallen de spelers minder op. En dat zorgt voor meer spanning, want je ziet minder snel jouw tegenstanders. Zo regel je bijvoorbeeld heel gemakkelijk een lasergame kinderfeestje of een spannende teambuilding op je werk.

Verder kun je bij lasergamen in het bos ook heel goed targets huren en plaatsen. De bedoeling is dan dat je die van jouw eigen team verdedigt en die van het andere team verovert. Lasergamen buiten of indoor kan bovendien ook individueel tegen elkaar gespeeld worden. Of dat er op één persoon gejaagd wordt. Het is in ieder geval de bedoeling dat je de juiste tactiek vindt. Of je nu gaat rennen, kruipen of veel gaat schuilen, jij zal erachter moeten komen wat het beste werkt. Ben je benieuwd naar welke spelvormen je allemaal kunt uitproberen? Klik op de knop hieronder!

Waar ga jij outdoor lasergamen?

Genoeg inspiratie opgedaan om lasergamen buiten te organiseren? Voor een lasergame uitje vol spanning en uitdaging weet je zelf nu welke locaties je kunt kiezen en waar je op moet letten. Bij ons kun je een lasergame set huren. Wij verhuren laserguns, targets, vesten en zelfs obstakels om achter te schuilen. Dit leveren we bij jouw thuis af, je kunt het afhalen bij ons, maar de meest gekozen optie is om de set via PostNL naar een pakketpunt te laten bezorgen. Zo heb jij al voor 13 euro de lasergame set waar je hem maar wilt hebben. We bezorgen in heel Nederland. Plaats een reservering en ontdek hoe gemakkelijk ons bestelproces gaat!