Ontdek de ultieme adrenalinekick met lasergame huren in Echt

Lasergamen kan op echt iedere locatie. Je huurt onze state-of-the-art lasergame set en regelt een locatie. Daarna kun je naar hartelust spelen tot je erbij neervalt. Een lasergame set wordt vaak gehuurd voor bedrijfsuitjes en kinderfeestjes, maar ook bijvoorbeeld door scholen of verenigingen. Zet je eigen lasergame spel op in Echt of elders.

Deze laserguns verhuren wij

Stel zelf je lasergame set samen!

Vanaf € 36 bij 6 stuks

Met opties om uit te breiden met vesten, obstakels en andere accessoires.

Verzending en retour: € 13

Geleverd bij een PostNL-punt naar keuze bij jou in de buurt, inclusief retourlabel.
Lasergamen in Echt biedt een ongeëvenaarde ervaring van spanning en plezier voor jong en oud. Gewapend met high-tech laserguns en gehuld in futuristische vesten, betreed je een speciaal ontworpen arena waar het avontuur begint. Het spel draait om het testen van je vaardigheden, strategieën en reflexen terwijl je jezelf een krijger waant in een intense en opwindende omgeving. Bij ons kun je laserguns huren met voordelige levering bij jou in de buurt!

Betrokkenheid en teamwork bij deze spannende activiteit

Lasergamen brengt niet alleen individuen samen, maar bevordert ook de betrokkenheid bij teamwork. Het spel daagt spelers uit om samen te werken, te communiceren en strategieën te bedenken om hun doelen te bereiken. Door als team te opereren, leer je het belang van coördinatie, samenwerking en het benutten van elkaars sterke punten. Lasergamen biedt een unieke gelegenheid om de banden met vrienden, familie, collega's of andere groepen te versterken terwijl je een spannend avontuur beleeft met twee teams die tegen elkaar strijden.

De technologie achter lasergamen

Bij lasergamen maak je gebruik van geavanceerde technologie om het spel tot leven te brengen. De laserguns zijn uitgerust met infraroodsensoren en bieden een nauwkeurige en realistische speelervaring. Elke keer dat je schiet of geraakt wordt, worden de punten geregistreerd en bijgehouden door het systeem. Dit stelt spelers in staat om hun prestaties te meten en te streven naar een steeds betere score.

Laserguns die in het lasergame spel wordt gebruikt

Spelers krijgen de beschikking over geavanceerde uitrusting die speciaal is ontworpen voor een optimale spelervaring. De laserguns zijn ergonomisch ontworpen en gemakkelijk te hanteren, waardoor spelers zich volledig kunnen richten op het spel. Daarnaast dragen spelers vesten met sensoren die oplichten wanneer ze geraakt worden, waardoor het spel nog intenser wordt. Met de juiste uitrusting in handen ben je klaar om je tegenstanders uit te schakelen en de overwinning te behalen.

Speel volgens de regels van 'the game'

Lasergamen volgt specifieke regels om een eerlijk en gestructureerd spel te garanderen. Elke speler start met een bepaald aantal levens en het doel is om zo veel mogelijk personen uit te schakelen door ze te raken met je lasergun. Wanneer een speler geen levens meer heeft, wordt hij tijdelijk uitgeschakeld en kan hij later weer deelnemen aan het spel. Het spel kan individueel of in teams worden gespeeld, afhankelijk van de diverse voorkeuren van de spelers.

De strategieën om te winnen

Lasergamen vereist niet alleen snelle reflexen, maar ook slimme strategieën om de overwinning te behalen. Tevens biedt het spel verschillende mogelijkheden om de tegenstanders te slim af te zijn, zoals het creëren van hinderlagen, het strategisch positioneren binnen de arena en het plannen van gecoördineerde aanvallen. Het ontwikkelen en aanpassen van strategieën tijdens het spel is cruciaal om als winnaar uit de strijd te komen.

Ontwikkeling van teamwork en communicatievaardigheden

Het biedt niet alleen een leuke ervaring, maar bevordert ook de ontwikkeling van teamwork en communicatievaardigheden. Samenwerken met je teamgenoten is essentieel om doelen te bereiken en de tegenstanders te verslaan. Het spel vereist het delen van informatie, het stellen van doelen en het effectief communiceren tijdens het heetst van de strijd. Door lasergamen worden deze belangrijke vaardigheden versterkt en verbeterd.

Fysieke inspanning en het belang van lichaamsbeweging

Lasergamen is niet alleen een mentale uitdaging, maar ook een fysieke activiteit. Het spel daagt spelers uit om te bewegen, te rennen, te duiken en te ontwijken om zichzelf te beschermen en doelen te bereiken. Dit zorgt voor een verhoogde hartslag en draagt bij aan een gezonde dosis lichaamsbeweging. Het is een geweldige manier om plezier te hebben en tegelijkertijd actief te blijven.

Feest, fun factor en stress-ontlading na een avondje strijd

Last but not least biedt lasergamen in Echt een ongeëvenaarde fun factor met special effects en de mogelijkheid om stress te ontladen. Het spel is opwindend, uitdagend en biedt een welkome afleiding van de dagelijkse sleur. Het biedt spelers de mogelijkheid om zich volledig onder te dompelen in een andere wereld en even alles los te laten. Het is een avontuurlijk en spannend spel dat voor een flinke dosis plezier en lachende gezichten zorgt.

Met lasergamen kun je de ultieme adrenalinekick ervaren, je teamwork verbeteren, je strategische vaardigheden ontwikkelen en genieten van een gezonde dosis lichaamsbeweging. Het spel is geschikt voor verschillende gelegenheden, zoals kinderfeestjes, bedrijfsuitjes of gewoon een gezellig samenzijn met vrienden.

Veelgestelde vragen over lasergamen

Welke leeftijdsgroepen kunnen deelnemen?

Lasergamen is geschikt voor vrijwel alle leeftijdsgroepen. Over het algemeen kunnen kinderen vanaf ongeveer 6 jaar al deelnemen, maar het kan variëren afhankelijk van de specifieke locatie en hun regels. Het spel is ook populair onder tieners, volwassenen en zelfs ouderen die op zoek zijn naar een leuke en spannende activiteit. Het is belangrijk om de richtlijnen en aanbevelingen van de lasergame locatie te raadplegen met betrekking tot de minimumleeftijd en andere vereisten.

Hoe lang duurt een spel meestal?

De duur van een lasergame spel varieert meestal afhankelijk van de locatie en het gekozen speltype. Gemiddeld duren de spellen ongeveer 15 tot 20 minuten, maar dit kan variëren. Sommige locaties bieden ook opties voor langere spelrondes of meerdere rondes, zodat spelers meer tijd hebben om van het spel te genieten. Het is het beste om contact op te nemen met de specifieke lasergame locatie om te informeren naar de duur van de spellen die zij aanbieden.

Is het gevaarlijk of pijnlijk?

Lasergamen is over het algemeen een veilige en niet-pijnlijke activiteit. De laserguns gebruiken onschadelijke infraroodstralen, vergelijkbaar met de afstandsbediening van je televisie. Er zijn geen projectielen betrokken, zoals bij paintball, wat betekent dat er geen fysiek contact of impact is. De vesten die spelers dragen hebben sensoren die licht oplichten wanneer ze worden geraakt, maar dit veroorzaakt geen pijn. Het spel is ontworpen voor plezier en opwinding zonder risico op verwondingen.

Het is echter altijd belangrijk om de instructies en veiligheidsrichtlijnen van de lasergame locatie op te volgen om ervoor te zorgen dat het spel veilig wordt gespeeld. Dit omvat het dragen van de juiste beschermende uitrusting, het volgen van de regels en aanwijzingen van het personeel, en respect tonen voor medespelers. Veiligheid staat altijd voorop om een positieve en plezierige lasergame-ervaring te garanderen.


We verhuren laserguns in heel Nederland, ook in bijvoorbeeld de rest van Limburg of ergens in Middelburg in Zeeland