Lasergame huren Rotterdam voor kinderfeestjes en andere gelegenheden

Lasergamen in Rotterdam is natuurlijk het leukst in een spannende omgeving. Wat dat is, is voor iedereen verschillend. Daarom moedigen wij mensen altijd aan om je eigen lasergame arena te bouwen. Zo maak je een potje lasergamen namelijk onvergetelijk. Met onze set kun je zowel binnen als buiten spelen en zelfs bijvoorbeeld in een park in Rotterdam! Probeer het ook en reserveer jouw lasergame set!

anti-cheat laserguns huren bij jou in de buurt

Stel zelf je lasergame set samen!

Vanaf € 36 bij 6 stuks

Met opties om uit te breiden met vesten, obstakels en andere accessoires.

Verzending en retour: € 13

Geleverd bij een PostNL-punt naar keuze bij jou in de buurt, inclusief retourlabel.

Lasergamen in Rotterdam biedt een spannende en avontuurlijke ervaring voor zowel jong als oud. Of je nu kiest voor een indoor of outdoor sessie, in deze bruisende stad is er voor ieder wat wils. Lasergamen kan in speciale arena's waar je het spel kan spelen met je vrienden of tijdens een teambuilding activiteit, vrijgezellenfeest of bijvoorbeeld een bedrijfsuitje. Ook is het mogelijk om lasergame-apparatuur te huren voor uitjes, een feest of evenement op een eigen locatie. Kortom, Rotterdam is de perfecte plek om te lasergamen en te genieten van een unieke activiteit vol adrenaline en plezier. 

lasergamen thuis in de woonkamer

Waarom lasergame huren zo'n leuk idee is

Lasergamen is een ontzettend leuke activiteit, omdat het zowel spannend als avontuurlijk is en geschikt voor meerdere personen en alle leeftijden. Het geeft de deelnemers de kans om zich helemaal in te leven in een fantasiewereld waarin ze elkaars tegenstanders zijn en samenwerken om verschillende missies te volbrengen. Bovendien is lasergamen een vorm van lichaamsbeweging die de fysieke en mentale vaardigheden van de spelers aanspreekt. Het spel is laagdrempelig en geeft zowel vooraf als na afloop gelegenheid voor gezelligheid en het smeden van onderlinge banden.

Lasergame set zoals je deze kunt huren

Wat is lasergamen nou precies?

Lasergamen is een spannende en interactieve activiteit, meestal met twee teams, waarbij spelers gewapend met speciale laserpistolen en sensoren op hun lichaam proberen elkaar uit te schakelen. Het is een soort futuristisch trefbalspel met een sciencefiction-thema, meestal gespeeld in een donkere ruimte vol met obstakels en effecten zoals rook, licht en geluid. Strategie, teamwork en behendigheid zijn cruciale elementen in dit spel. Lasergamen is een populaire vrijetijdsbesteding voor zowel jong als oud en wordt vaak georganiseerd als teambuilding, kinderfeestje, verjaardagsfeest of gewoon voor een gezellige en actieve avond uit.

Verschillende spelmodi voor een gevarieerde spelervaring bij het lasergamen

Lasergamen biedt tegenwoordig verschillende spelmodi aan voor een gevarieerde spelervaring. Zo kunnen spelers kiezen uit klassieke teamgevechten, capture the flag, zombie modus en nog veel meer. Dit zorgt ervoor dat lasergamen niet alleen een tactisch en spannend spel blijft, maar ook afwisselend en uitdagend. Met deze spelmodi wordt het lasergamen een unieke en meeslepende activiteit voor jong en oud, waardoor men steeds weer terugkomt voor meer actie en plezier. Een spel kan enkele minuten tot wel uren duren, afhankelijk van het type spel.

Teamwork en tactiek: Tips om de overwinning te behalen

Bij lasergames draait het allemaal om het combineren van teamwork en tactiek. Om de overwinning te behalen, is het cruciaal om als één samen te werken en elkaar te ondersteunen. Heldere communicatie, per team een doordacht aanvalsplan maken en het kennen van de omgeving zijn essentieel om een strategisch voordeel op te bouwen. Daarnaast is het belangrijk om ieders sterke punten te benutten en gecoördineerde acties direct uit te voeren om het andere team te verslaan.

Kleding en schoenen: Wat draag je tijdens het lasergamen?

Tijdens het lasergamen is het belangrijk om comfortabele en donkere kleding te dragen, zoals een zwarte hoodie, een donkere jeans of joggingbroek en donkere, stevige schoenen met goede grip. Dit zorgt ervoor dat je minder opvalt in de donkere speelruimte en makkelijker kunt bewegen tijdens het spel. Vergeet ook niet om eventuele lichtgevende accessoires zoals horloges en sieraden thuis te laten voor een betere

Lijkt lasergamen op paintballen?

Het belangrijkste verschil tussen lasergamen en paintball ligt in de gebruikte technologie en de speelervaring. Bij lasergamen wordt infrarood licht gebruikt om de tegenstander te raken, terwijl bij paintball kleine echte verfballetjes worden afgeschoten. Het schieten met een lasergun is hierdoor minder pijnlijk en veroorzaakt geen vlekken, wat het geschikter maakt voor jongere spelers en indoor locaties. Paintball daarentegen, biedt een meer realistische en tactische ervaring, waarbij het fysieke contact en de mogelijkheid om geraakt te worden met verf de adrenaline verhoogt. Houd rekening met persoonlijke voorkeuren en omstandigheden bij het kiezen tussen deze twee activiteiten.

Lasergame Rotterdam, waar is het mogelijk?

In Rotterdam zijn er verschillende locaties waar je terecht kunt voor een potje lasergamen. Zo vind je bijvoorbeeld bij Parkhaven een grote lasergame arena met uitdagende speelvelden en verschillende missies. Op loopafstand van Blaak, in het centrum van Rotterdam, is ook een lasergame locatie te vinden waar je met vrienden of collega's een geweldig avontuur kunt beleven. Daarnaast is het huren van uitrusting een uitstekende optie.

De voordelen van een lasergame set huren

Het huren van een lasergame set is misschien nog wel het leukste en biedt tal van voordelen voor zowel kinderen als volwassenen. Allereerst is het een leuke en spannende manier om samen plezier te hebben en een unieke ervaring te beleven. Daarnaast is lasergamen een gezonde activiteit, waarbij je zowel lichamelijk als mentaal in beweging bent. Bovendien hoef je bij het huren geen grote investering te doen om te genieten van de nieuwste en meest geavanceerde lasergame technologie. Tot slot is een lasergame set huren flexibel, en kan het eenvoudig worden aangepast aan de grootte en behoeften van de groep voor een op maat gemaakte beleving. Meer informatie over het online huren vind je op deze pagina van onze website.


Wil je elders dan Rotterdam huren? Geen probleem, we werken landelijk, je kunt dus ook bestellen vanuit bijvoorbeeld Dordrecht, Den Haag, Sliedrecht, Monster en de rest van Zuid-Holland.