Lasergame huren Haarlem

Een lasergame huren in Haarlem kan voordelig en eenvoudig met onze service. Ontdek hoe leuk het kan zijn om te lasergamen op jouw eigen locatie in Haarlem voor bijvoorbeeld een kinderfeestje of een bedrijfsuitje. Wij leveren complete lasergame sets, eventueel met vest, vanaf €6,- per persoon. Stel zelf je set samen en laat deze bezorgen via PostNL!

Deze laserguns verhuren wij

Stel zelf je lasergame set samen!

Vanaf € 36 bij 6 stuks

Met opties om uit te breiden met vesten, obstakels en andere accessoires.

Verzending en retour: € 13

Geleverd bij een PostNL-punt naar keuze bij jou in de buurt, inclusief retourlabel.

Daarom kiezen mensen voor lasergame huren Haarlem!

Het huren van laserguns wordt steeds populairder, en dat geldt ook voor Haarlem. En het is niet moeilijk te begrijpen waarom! Traditionele lasergame locaties zijn vaak duur en bieden beperkte keuzes qua spelvarianten en duur. Maar door een lasergame set te huren, krijg je volledige vrijheid in waar je speelt, hoe je speelt en wanneer je speelt. Je kunt het helemaal zelf vormgeven. Is dat dan niet ingewikkeld? Nee, helemaal niet. Een lasergame organiseren is heel eenvoudig met ons stappenplan. Huur een set en ontdek het zelf!

Anti-cheat laserguns huren in de buurt

Lasergame locaties in Haarlem

Een van de geweldige voordelen van het huren van een lasergame set in Haarlem is dat je overal kunt spelen. Of je nu binnen wilt lasergamen, bijvoorbeeld thuis, in je kantoor of in een gehuurde zaal, of buiten in je tuin, een park of op een geschikte locatie, de keuze is aan jou. Het enige wat je nodig hebt, zijn een paar obstakels om achter te schuilen, zoals meubels of zelfs creatieve oplossingen voor binnenlocaties, zoals lakens om laserstralen tegen te houden. Op deze manier creëer je een onvergetelijke lasergame-ervaring.


Outdoor lasergamen is vooral een aanrader als je ruimte hebt, zowel overdag als 's avonds. Onze lasergame sets zijn geschikt voor bijna alle weersomstandigheden, met uitzondering van regenachtige dagen. Maar wees gerust, je kunt altijd een binnenlocatie als alternatief achter de hand houden of gebruikmaken van onze mooi-weer garantie en tot 48 uur van tevoren kosteloos annuleren.

Lasergame set zoals je deze kunt huren

Een lasergame kinderfeestje in Haarlem

Met een lasergame set in Haarlem heb je eigenlijk al alles in huis voor een onvergetelijk lasergame kinderfeestje. Je kunt namelijk op iedere locatie spelen en je kunt verschillende spelvarianten proberen. Op die manier houd je de kinderen dus gemakkelijk een hele middag of zelfs langer zoet. 

  • - De eerste stap is om een locatie te zoeken. Dat kan bij je huis zijnm, maar natuurlijk ook elders. Het voordeel van een locatie dicht bij huis is dat je er geen logistieke operatie van hoeft te maken. Bouw gewoon je huis om tot een lasergame-arena.
  • - Heb je een locatie? Top, dan kun je nu de lasergame set reserveren. Stel zelf je set samen met laserguns en eventueel vesten voor ieder kind. Kijk ook eens naar leuke extra's als een rookmachine of een discolampen set om je ervaring thuis of op een andere locatie nog beter te maken.
  • - Wij bezorgen je lasergame set op een PostNL locatie naar keuze. Daar kun je de set afhalen wanneer het jou uitkomt. Wij zorgen ervoor dat de set er op tijd is en je betaalt alleen voor de dagen waarop je gereserveert hebt. Als het pakket er al ligt, mag je hem rustig alvast afhalen en je hoeft de lasergame set pas de dag na het kinderfeestje terug te brengen.

Hoe reserveer je een lasergame set in Haarlem?

Het reserveren van een lasergame set is een fluitje van een cent:

  • Stel zelf je lasergame set samen: Hoeveel laserguns heb je nodig? Dat aantal kun je eenvoudig aanklikken. Waarschijnlijk heb je hetzelfde aantal vesten nodig of eventueel een paar targets. Ook heb je de mogelijkheid om leuke extra's te huren om de ervaring compleet te maken.
  • Selecteer de gewenste speeldatum. Je betaalt bij ons alleen voor de dag waarop je het lasergamen gereserveerd hebt.
  • Kies je bezorgmethode: Je kunt onze set afhalen in Woubrugge, maar je kunt hem ook gewoon af laten leveren bij een PostNL-punt in Haarlem, lekker dichtbij, dan haal je hem af wanneer het jou uitkomt!

Aarzel niet langer en reserveer vandaag nog een lasergame set in Haarlem. Bereid je voor op spanning, sensatie en plezier, allemaal binnen handbereik! Of je nu een kinderfeestje organiseert, een bedrijfsuitje plant of gewoon een leuke dag wilt hebben met vrienden, lasergamen in Haarlem is de ideale keuze. Twijfel niet langer, reserveer jouw lasergame set en beleef een onvergetelijke dag vol avontuur en plezier!

lasergamen huren kan overal in Nederland, dus ook in Alkmaar, Amsterdam en de rest van Noord-Holland.