Lasergame huren; Organiseer je eigen lasergame in Amsterdam!

Lasergamen in Amsterdam kan op veel meer locaties dan je denkt. Je kunt namelijk gewoon je eigen lasergame arena opzetten, dat kan op een eigen locatie, maar je kunt ook gewoon gebruikmaken van de omgeving. Denk bijvoorbeeld aan een parkje bij jou in de buurt. Jij zoekt een locatie om te spelen, wij zorgen voor de laserguns. Je kunt bij ons laserguns voor één of meerdere dagen huren en eventueel kunnen wij daar ook extra's bij leveren zoals bunkers om achter te schuilen of vesten zodat je een nog betere lasergame ervaring hebt!

Deze laserguns verhuren wij

Stel zelf je lasergame set samen!

Vanaf € 36 bij 6 stuks

Met opties om uit te breiden met vesten, obstakels en andere accessoires.

Verzending en retour: € 13

Geleverd bij een PostNL-punt naar keuze bij jou in de buurt, inclusief retourlabel.

Als je liever geniet van de indrukwekkende natuur rondom Amsterdam, is outdoor lasergamen de ideale keuze. Stap buiten de stadsgrenzen en betreed bossen, open velden en andere unieke speellocaties. Outdoor lasergamen geeft een gevoel van vrijheid en avontuur terwijl je je strategieën bedenkt en je skills test in de open lucht. De natuurlijke schoonheid van Amsterdam verrijkt je spelervaring en voegt een extra dimensie toe. Laat je opgaan in de natuur terwijl je het terrein doorkruist en probeer je tegenstanders te overmeesteren met scherpe schoten en tactisch inzicht.

Anti-cheat laserguns huren in de buurt

Zelf een lasergame huren in Amsterdam

Nog een intrigerende mogelijkheid is zelf een lasergame huren. Dit stelt je in staat om het lasergamen naar elke gewenste locatie te verplaatsen. Door je eigen lasergame te huren, neem je de leiding over het spel en kun je een unieke ervaring creëren die perfect aansluit bij je wensen en het soort evenement. Het huren van je eigen lasergame brengt talrijke voordelen met zich mee.

Exclusief voor je eigen groep

Door het huren van je eigen lasergame set, kun je een intiem evenement opzetten. Het staat je vrij om zelf te bepalen wie je uitnodigt, en zo een unieke, exclusieve spelervaring te bieden voor jezelf, je vrienden, familieleden of collega's.

Flexibel

Je hebt volledige vrijheid om de locatie te kiezen waar je wilt spelen. Of het nu je eigen achtertuin, een park of een gehuurde evenementenruimte is, je kunt het spel aanpassen aan de omgeving die jij verkiest.

Zelf controle

Door zelf een lasergame set te huren, heb je de mogelijkheid om de regels van het spel en de verschillende spelmodi volledig naar eigen inzicht te veranderen. Hierdoor kun je een op maat gemaakte speelervaring creëren die volledig is afgestemd op jou en degenen met wie je speelt.

Financieel voordeel

Het huren van een lasergame kan financieel gunstig zijn vergeleken met het betreden van een lasergame-arena, vooral bij grotere groepen. Het delen van de huurkosten stelt je in staat om een uitstekende spelervaring te beleven zonder een groot budget nodig te hebben.

Lasergame set zoals je deze kunt huren

Wat is lasergamen nou precies?

In plaats van te spelen in een lasergame-arena met strikte tijdsrestricties, biedt het huren van je eigen lasergame set  in Amsterdam je de vrijheid om zo lang te spelen als je wenst. Hierdoor krijg je de kans om ten volle te genieten van meerdere spelrondes en verschillende spelmodi te ervaren.

Passende activiteit voor allerlei evenementen

Het huren van een lasergame set is een uitstekende keuze voor allerlei soorten gelegenheden - van kinderfeestjes en familiereünies tot zakelijke uitjes en schoolfestiviteiten, evenals andere bijzondere evenementen. Het vormt een boeiende en interactieve methode om in gezelschap tijd door te brengen en onvergetelijke herinneringen te maken.

Geen geduld nodig

Het grote voordeel van het huren van je eigen lasergame is dat er geen wachttijden zijn. Je bent niet aan het wachten op je beurt, omdat je de volledige beschikking over de apparatuur hebt, zodat je direct aan de slag kunt gaan.

Gemak van huren

Het huren van een lasergame set is ongecompliceerd en handig. Je krijgt doorgaans een volledige uitrusting geleverd, inclusief alle benodigde accessoires en duidelijke instructies om jouw spel zonder problemen te kunnen opzetten en uitvoeren.

Voordelig

Onze tarieven voor het huren van lasergame sets zijn de meest competitieve in de markt. Door onze betaalbare bezorgopties hoef je geen tijd en geld te besteden aan het reizen en hoef je geen hoge kosten te dragen

Geen beperking op het aantal laserguns

Met onze service heb je de vrijheid om een ongelimiteerd aantal laserguns te huren in Amsterdam- we leggen geen grenzen op aan het aantal dat je kunt aanvragen.

Valsspelen is geen optie 

Onze lasergame sets komen met een ingebouwde anti-cheatmechanisme om te zorgen voor een eerlijk spel. Eenmaal geraakt, is het niet mogelijk voor spelers om van team te veranderen of om hun verloren levens te herstellen door simpelweg hun geweer aan en uit te zetten. Dit maakt valsspelen volledig onmogelijk. Bovendien ontvang je bij de huur van onze sets gedetailleerde instructies, inclusief videomateriaal, zodat alles kristalhelder is.

Weer-garantie

Bij het plannen van een outdoor lasergame-ervaring met onze gehuurde sets kan het voorkomen dat de weersvoorspellingen plotseling veranderen. Geen zorgen! Hoewel onze lasergame sets in principe geschikt zijn voor buitenspelen, zijn ze niet bestand tegen regen. Als je genoodzaakt bent om te annuleren vanwege het weer, kun je bij ons kosteloos annuleren tot 48 uur van tevoren. Hiermee bieden we een weer-garantie die je gemoedsrust geeft en je de flexibiliteit geeft om de plannen aan te passen bij ongunstige weersomstandigheden.

Verhoog je speelplezier in het weekend

Wanneer je ervoor kiest om onze lasergame sets op zaterdag te huren, ontvang je als bonus de zondag er gratis bij! Maak optimaal gebruik van het volledige weekend om extra speelplezier te beleven.

Creëer een unieke en onvergetelijke lasergame-ervaring door het huren van jouw eigen lasergame, waarbij je volledige controle hebt over het aanpassen van het spel aan jouw wensen, de gekozen locatie en de spelers met wie je speelt.

Ongeacht je voorkeur - of je nu gaat voor een avontuur van indoor lasergamen, het opwindende buitenavontuur van outdoor lasergamen, of het huren van je eigen lasergame set - elke keuze biedt unieke voordelen en een onvergetelijke speelervaring. De uiteindelijke beslissing ligt volledig in jouw handen, afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeuren en de gelegenheid. Wat je ook kiest, lasergamen in Amsterdam belooft gegarandeerd spanning, plezier en onvergetelijke herinneringen voor spelers van alle leeftijden.

Naast Amsterdam, kun je ook heel goed je eigen lasergame organiseren in Alkmaar, Haarlem en de rest van Noord-Holland.