Lasergame huren Tilburg

Ben je op zoek naar een spannende en avontuurlijke activiteit in Tilburg? Zoek niet verder! Het huren van een lasergame set is de perfecte manier om plezier te beleven met vrienden, familie of collega's. Ontdek hier waarom lasergamen in Tilburg de ultieme keuze is en hoe je eenvoudig jouw eigen lasergame-ervaring kunt samenstellen en reserveren.

Deze laserguns verhuren wij

Stel zelf je lasergame set samen!

Vanaf € 36 bij 6 stuks

Met opties om uit te breiden met vesten, obstakels en andere accessoires.

Verzending en retour: € 13

Geleverd bij een PostNL-punt naar keuze bij jou in de buurt, inclusief retourlabel.

Lasergame set huren in Tilburg: waarom?

Lasergamen is razend populair, en terecht! Maar waarom zou je een lasergame set huren in Tilburg in plaats van naar een vaste locatie te gaan? Hier zijn enkele goede redenen:

Betaalbaar plezier: Bij het huren van een lasergame set betaal je enkel voor wat je nodig hebt. Met tarieven van slechts €6,- per lasergun voor een hele dag bespaar je flink vergeleken met traditionele locaties.

Flexibiliteit: Met een gehuurde lasergame set bepaal jij waar en wanneer je speelt. Geen beperkingen qua speelduur of spelvormen. De keuze is helemaal aan jou.

Geen verplaatsing: Je hoeft niet naar een externe locatie te reizen. Speel gewoon in je eigen vertrouwde omgeving, wat zowel gemakkelijk als kosteneffectief is.

Lasergamen in Tilburg: overal mogelijk!

Een van de grootste voordelen van het huren van een lasergame set in Tilburg is dat je vrijwel overal kunt spelen. Of je nu binnen wilt lasergamen, bijvoorbeeld thuis of op kantoor, of buiten in je tuin, een park of op een geschikt terrein, de keuze is aan jou. Het enige wat je nodig hebt, zijn enkele obstakels zoals tafels, stoelen of andere creatieve oplossingen om achter te schuilen.

Outdoor lasergamen is bijzonder spannend, zowel overdag als 's avonds. Onze lasergame sets zijn geschikt voor bijna alle weersomstandigheden, behalve bij regen. Zorg er dus voor dat je een binnenlocatie achter de hand hebt of gebruik onze mooi-weer-garantie om tot 48 uur van tevoren kosteloos te annuleren als het weer tegenzit.
Lasergame set zoals je deze kunt huren

Lasergamen voor een kinderfeestje in Tilburg

Het organiseren van een lasergame kinderfeestje in Tilburg is een fantastisch idee. Het biedt niet alleen gemak, maar ook een hele dag plezier voor de kinderen. Je hoeft ze niet met een groep naar een externe locatie te brengen, maar kunt gewoon bij jou in de buurt spelen. Bouw je huis, tuin of lokale park om tot een lasergame-arena, en je hebt de perfecte locatie voor een onvergetelijk feestje.

Het is eenvoudig:

Kies een locatie: Of het nu je eigen achtertuin is, een park of een andere geschikte plek, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Vorm teams: Lasergamen kan met 2 tot 4 teams. Meestal speel je met 2 teams die elkaar proberen uit te schakelen, maar er zijn verschillende spelvarianten beschikbaar voor urenlang plezier.

Hoe reserveer je een lasergame set in Tilburg?

Reserveren is een fluitje van een cent:

Stel je lasergame set samen: Kies het aantal laserguns, targets en vesten dat je nodig hebt. Overweeg ook om lampen en rookmachines toe te voegen voor extra sfeer.

Selecteer de gewenste speeldatum: Kies de datum waarop je wilt spelen. Je betaalt alleen voor de dagen die je selecteert.

Kies je afhaalpunt: De meeste mensen kiezen voor verzending via PostNL. Voor slechts €13,- wordt de set afgeleverd bij een PostNL-punt bij jou in de buurt. Het retourlabel is inbegrepen, dus je hoeft niet thuis te blijven om het pakket aan te nemen.

Waar wacht je nog op? Reserveer je lasergame avontuur in Tilburg!

Aarzel niet langer en reserveer vandaag nog een lasergame set in Tilburg. Bereid je voor op spanning, sensatie en onvergetelijk plezier met vrienden, familie of collega's. Lasergamen huren in Tilburg wacht op jouw avontuurlijke geest!

We leveren ook in de rest van Brabant: den Bosch, Eindhoven, Helmond, Breda, Roosendaal.