Lasergame huren Eindhoven. Oneindig plezier op eigen locatie

In Eindhoven is het leuk lasergamen. Zeker als je zelf je speellocatie inricht. Je kunt tegenwoordig namelijk gewoon een goede lasergame set huren. Zo kun je dus gemakkelijk een hele middag, dag of zelfs een heel weekend genieten van de spanning en het plezier van lasergamen. Jij regelt de locatie, wij regelen de lasergame set. Bij ons kun je laserguns huren, maar we hebben ook allerlei extra's zoals bunkers, camouflagenetten en natuurlijk vesten waarop je geraakt kunt worden. Daarbij is de bezorging ook nooit een probleem; wij leveren de set voordelig af waar jij maar wil in Eindhoven!

Deze laserguns verhuren wij

Stel zelf je lasergame set samen!

Vanaf € 36 bij 6 stuks

Met opties om uit te breiden met vesten, obstakels en andere accessoires.

Verzending en retour: € 13

Geleverd bij een PostNL-punt naar keuze bij jou in de buurt, inclusief retourlabel.

Lasergamen in Eindhoven, een opwindende belevenis die jong en oud in Eindhoven betovert, is beschikbaar in diverse vormen in deze levendige Nederlandse lichtstad in Brabant. Van het spelen van zowel indoor als outdoor lasergames tot het huren van jouw eigen lasergame set. Elke optie heeft zijn eigen unieke aantrekkingskracht, waarbij het huren van jouw eigen set een gepersonaliseerde en unieke spelbeleving garandeert.

Speel lasergames in Eindhoven waar je maar wil!

Het spelen van lasergames in Eindhoven in een indoor setting is een populaire keuze voor vele enthousiastelingen in Eindhoven. Dankzij een zorgvuldig ingerichte lasergame arena, vol uitdagingen en labyrinten, ontstaat er een meeslepende en competitieve spelomgeving. Spelers krijgen de kans hun skills te meten, leuke samenwerkingsverbanden te smeden en intensieve gevechten aan te gaan met hun tegenstanders. Indoor lasergamen heeft als bijkomend voordeel dat alle benodigde uitrusting en faciliteiten ter plaatse beschikbaar zijn, waardoor je meteen in de actie kan duiken, ongeacht het weer. Laat je adrenaline pieken terwijl je door de gangen en obstakels manoeuvreert, op jacht naar je concurrenten.

Ontdek outdoor lasergamen met je team

Voor degenen die de natuurlijke pracht van Eindhoven willen ervaren, is outdoor lasergamen een uitstekende keuze. Trek eropuit, voorbij de stadsgrenzen, naar bossen, open velden en andere bijzondere locaties. Outdoor lasergamen biedt een sensatie van avontuur en vrijheid terwijl je tactieken uitdenkt en je vaardigheden test in de frisse buitenlucht. De natuurlijke schoonheid van de omgeving rond Eindhoven verhoogt je spelervaring en voegt een extra dimensie toe. Verlies jezelf in de natuur terwijl je door het landschap navigeert, je tegenstanders te slim af probeert te zijn met precieze schoten en strategische keuzes.

Lasergame huren in Eindhoven

Een andere boeiende optie is het zelf huren van een lasergame. Dit geeft je de mogelijkheid om de lasergame-ervaring naar elke gewenste locatie te brengen. Door je eigen lasergame te huren, bepaal je de regels van het spel en kun je een onvergetelijke ervaring samenstellen die perfect aansluit bij jouw voorkeuren en de aard van de gelegenheid. Het huren van je eigen lasergame komt met een reeks voordelen.

Lasergame set zoals je deze kunt huren

Geef jouw weekend extra spanning met laserguns

Indien je onze lasergame sets op een zaterdag huurt, ontvang je de zondag er gratis bij! Maak optimaal gebruik van het volledige weekend voor extra speelplezier.

Flexibiliteit van je locatie

Er is volledige autonomie bij het kiezen van de locatie voor je spel in Eindhoven. Of het nu gaat om je eigen tuin, een openbaar park of een gehuurde feestzaal, het spel kan volledig worden afgestemd op de door jou gekozen setting.

Makkelijk aan te passen gameplay

Het zelf huren van een lasergame set geeft je de optie om de spelregels en de diverse spelmodi geheel naar jouw smaak en voorkeur te wijzigen. Dit geeft je de kans om een speciaal op jou en je medespelers afgestemde speelervaring te ontwerpen en te realiseren.

Geen tijdgebonden beperkingen

Wanneer je jouw eigen lasergame huurt, ben je niet vastgebonden aan de rigide speeltijden die vaak gelden in een lasergame-arena. Je hebt de vrijheid om het spel zo lang te laten duren als je wilt, waardoor je de ruimte hebt om diverse speelsessies te hebben en verschillende varianten van het spel te verkennen.

Veelzijdig inzetbaar voor diverse uitjes

Het huren van een lasergame set past perfect bij een reeks evenementen, variërend van verjaardagsvieringen en familiebijeenkomsten tot zakelijke teambuilding activiteiten en schoolactiviteiten, alsook een kinderfeestje. Het is een vermakelijke en interactieve benadering om een gezellige tijd door te brengen en onvergetelijke momenten te vormen.

Daarom bouw jij je eigen lasergame feestje

Het huren van je eigen lasergame geeft je de mogelijkheid om een privé-evenement te organiseren. Je kunt zelf de gasten selecteren en een exclusieve speelervaring creëren voor jezelf, je vrienden, familie of collega's.

Gebruiksgemak

Het huren van een lasergame wordt je zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. De vereiste uitrusting wordt doorgaans geleverd met alle bijbehorende accessoires en richtlijnen, om je te assisteren bij het opzetten en spelen van het spel.

Prijs-kwaliteitverhouding

In vergelijking met het bezoeken van een traditionele lasergame-arena met een omvangrijk gezelschap, kan het huren van een lasergame aanzienlijk economischer zijn. Door de kosten te verdelen, kun je ondanks de besparing nog steeds van een fantastische spelbeleving genieten.

Besparing

We bieden de meest betaalbare mogelijkheid voor het huren van lasergame sets. Met onze voordelige leveringsopties hoef je je geen zorgen te maken over lange afstanden rijden of hoge kosten betalen.

Oneindig aantal laserguns

We hebben geen maximumlimiet op het aantal laserguns dat je kunt huren. Of je nou één lasergun of honderd nodig hebt, bij ons staat de optie open om zoveel laserguns te boeken als je nodig hebt.

Spelintegriteit gegarandeerd

Onze lasergame sets zijn voorzien van ingebouwde anti-cheatfuncties om een eerlijke strijd te waarborgen. Zodra spelers een persoon van de andere groep raken, kan degene die geraakt is niet van team wisselen. Het is bovendien niet mogelijk om verloren levens terug te krijgen door het geweer uit en aan te zetten. Valsspelen wordt hiermee volledig uitgesloten. Bij het huren van onze set ontvang je tevens een uitgebreide uitleg met filmpjes, waardoor alles duidelijk wordt uitgelegd.

Geen vertragingen

Als je besluit je eigen lasergame te huren, dan zijn lange wachttijden en rijen verleden tijd. Je hebt volledige toegang tot de apparatuur en je kunt het spel meteen starten.

Weerbestendige flexibiliteit

Als je van plan bent om buiten te lasergamen met de gehuurde sets, maar er plotselinge veranderingen zijn in de weersvoorspelling, hoef je je geen zorgen te maken. Onze lasergame sets zijn in principe geschikt voor buitengebruik, maar niet bestand tegen regen. Als je vanwege het weer gedwongen wordt om te annuleren, kun je bij ons kosteloos annuleren tot 48 uur van tevoren. Dit geeft je gemoedsrust en flexibiliteit bij onverwachte weersomstandigheden.

Met het huren van je eigen lasergame kun je het spel volledig aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeuren, de locatie van jouw keuze en de medespelers met wie je speelt. Dit stelt je in staat om een buitengewone en memorabele lasergame-ervaring te creëren, die volstrekt uniek is.

Ongeacht je voorkeur - of je nu kiest voor indoor lasergamen, het avontuur van outdoor lasergamen wilt ervaren, of de voorkeur geeft aan het huren van je eigen lasergame set - elke optie biedt unieke voordelen en een onvergetelijke spelervaring. Het is aan jou om de keuze te maken die het beste past bij jouw persoonlijke voorkeur en de specifieke gelegenheid. Wat je ook beslist, in Eindhoven belooft lasergamen spanning, plezier en onvergetelijke herinneringen te brengen voor spelers van alle leeftijden.

Naast Eindhoven zijn er veel meer leuke speelplekken zoals Den Bosch, Helmond, Breda, Roosendaal, Tilburg en de rest van Noord-Brabant.