Wil jij een lasergame huren in Dordrecht?

Lasergamen in Dordrecht kan prima met een gehuurde lasergame set. Zo kun je namelijk op iedere locatie spelen, zowel binnen of buiten. Met een gehuurde lasergame set heb je alle vrijheid om zelf de locatie en spelregels te bepalen. Daarbij kun je ook veel langer spelen dan bij een professionele locatie, met €6,- per lasergun heb je dus echt waar voor je geld. Ook lasergamen in Dordrecht op je eigen locatie? Stel dan direct je lasergame set samen!

Deze laserguns verhuren wij

Stel zelf je lasergame set samen!

Vanaf € 36 bij 6 stuks

Met opties om uit te breiden met vesten, obstakels en andere accessoires.

Verzending en retour: € 13

Geleverd bij een PostNL-punt naar keuze bij jou in de buurt, inclusief retourlabel.

Lasergamen in Dordrecht is een speelse en opwindende manier om de adrenaline te laten stromen. Het is een activiteit die zowel jong als oud in vervoering brengt. Stap de lasergame arena binnen en voel de spanning stijgen terwijl je je klaarmaakt voor de strijd. Gewapend met een lasergun en gekleed in een high tech laserpak, ga je de uitdaging aan om je tegenstanders te raken en zo veel mogelijk punten te scoren. Het strategische spel, de snelle actie en het teamwork dat vereist is, maken lasergamen tot een spannende en dynamische ervaring. Of je nu kiest voor lasergame tijdens een kinderfeestje, een bedrijfsuitje of gewoon een gezellige activiteit met vrienden, het is gegarandeerd een avontuur waarbij de adrenaline door je aderen stroomt.

Een realistisch simulatiespel met infraroodgeweren en targets

Lasergamen is een meeslepend simulatiespel waarbij je gebruikmaakt van infraroodgeweren en targets. Dit realistische spel dompelt spelers onder in een virtuele strijdervaring, zonder fysiek contact of risico op letsel. Gewapend met een lasergun ga je strategisch te werk in de lasergame arena, waarbij je probeert je tegenstanders te raken. Door de geavanceerde infraroodtechnologie worden je schoten nauwkeurig gedetecteerd en krijg je punten op basis van je trefzekerheid. Lasergamen is een opwindende en adrenalineverhogende activiteit waarbij spelers van alle leeftijden hun behendigheid, precisie en tactische vaardigheden kunnen testen in een veilige omgeving. Het is een spannend en interactief spel dat zorgt voor een intense en meeslepende ervaring voor alle deelnemers.

Lasergamen in Dordrecht is een uitdagend en doordacht spelontwerp

Elk aspect van het spel is zorgvuldig ontworpen om spanning, strategie en competitie te stimuleren. Van de opstelling van de arena en depositionering van obstakels tot de regels en scoringssystemen, alles is bedacht om spelers uit te dagen en hun vaardigheden te testen.

Het doordachte spelontwerp zorgt voor een gebalanceerde en dynamische spelervaring. Het stimuleert spelers om strategisch te denken, teamwork toe te passen en hun schietvaardigheden te verbeteren. De arena is ontworpen met verschillende elementen, zoals doolhoven, schuilplaatsen en hindernissen, om spelers uit te dagen en hen de mogelijkheid te geven om tactische beslissingen te nemen.

Daarnaast zorgt het spelontwerp ervoor dat lasergamen toegankelijk is voor spelers van alle niveaus en leeftijden. Het biedt verschillende spelmodi en opties, zodat zowel beginners als ervaren spelers kunnen genieten van een uitdagende en plezierige ervaring. Het is een ervaring waarbij spelers worden uitgedaagd, samenkomen en onvergetelijke herinneringen creëren. Het doordachte spelontwerp zorgt ervoor dat elke ronde lasergamen spannend, dynamisch en opwindend is. Bereid je dus voor om je vaardigheden te testen en je strategieën te bepalen in een wereld van avontuur. Of je nu op zoek bent naar een intensieve strijd of gewoon plezier wilt hebben met vrienden, het spelontwerp zorgt ervoor dat er voor

Lasergame huren voor jouw indoor of outdoor kinderfeestje

Ben je op zoek naar een spannende en avontuurlijke indoor of outdoor activiteit voor het volgende kinderfeestje in Dordrecht? Zoek niet verder! Lasergamen is dé ideale keuze om een onvergetelijke ervaring te bezorgen aan de feestvierders. Of je nu binnen of buiten wilt spelen, er zijn tal van mogelijkheden om te genieten van lasergame in Dordrecht.

Je kunt iedere deelnemer voorzien van een high tech laserpak, met daaraan vastgekoppeld een ultramoderne professionele lasergun. Dit pak en het laserpistool zorgen voor een realistische ervaring, waardoor je jezelf echt in een futuristische strijd waant. Zodra de pakken worden geactiveerd, kan het spel beginnen! Ga met je team op zoek naar de bewapende tegenstanders. Wees snel en behendig, want je wilt niet geraakt worden door hun lasers. De laserschoten worden gevisualiseerd door verbazingwekkende lichteffecten en onheilspellende geluiden, wat de spanning en sensatie alleen maar versterkt. Kinderen zullen razend enthousiast zijn om te spelen als echte krijgers in een futuristisch gevecht. Ze kunnen extra punten verdienen door slim te spelen, hun tegenstanders te snel af te zijn en de verborgen mijnen en sensoren strategisch te gebruiken.

Als ouder hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid. Iedereen krijgt altijd uitstekende instructies, want veiligheid staat altijd voorop.Bovendien is lasergamen een veilige activiteit waarbij er geen fysiek contact plaatsvindt en er geen projectielen worden afgevuurd.

Een lasergame huren bij ons is eenvoudig en betaalbaar. Of je nu een kinderfeestje thuis wilt organiseren of een andere locatie in Dordrecht wilt gebruiken, we sturen onze laserguns en sets naar je toe. Hierdoor kun je het feestje volledig naar wens organiseren en de kinderen kunnen de hele dag spelen.

Lasergamen is overigens niet alleen leuk voor kinderfeestjes, maar ook voor andere activiteiten zoals bedrijfsuitjes, teambuilding of gewoon een leuke activiteit met vrienden.

Naast Dordrecht kun je ook een lasergame set huren in Den Haag, Sliedrecht, Monster, Rotterdam en de rest van Zuid-Holland.