Lasergame verhuur Arnhem

Lasergamen is een populaire keuze geworden voor allerlei gelegenheden, van kinderfeestjes tot bedrijfsuitjes. In Arnhem kun je nu genieten van deze spannende activiteit in je eigen omgeving. Waarom zou je lasergamen in Arnhem verkiezen boven een professionele locatie? In dit artikel verkennen we de voordelen van het huren van een lasergame set en hoe je dit kunt doen in Arnhem.

Deze laserguns verhuren wij

Stel zelf je lasergame set samen!

Vanaf € 36 bij 6 stuks

Met opties om uit te breiden met vesten, obstakels en andere accessoires.

Verzending en retour: € 13

Geleverd bij een PostNL-punt naar keuze bij jou in de buurt, inclusief retourlabel.

Daarom huur je een lasergame set in Arnhem

Lasergamen huren is bezig aan een opmars in Arnhem en de rest van Nederland. Dat is ook niet heel vreemd. Het is een geweldige manier om actie, spanning en teamwork te ervaren, en het is geschikt voor mensen van alle leeftijden.

Het huren van een lasergame set in Arnhem biedt diverse voordelen:

 • Meer vrijheid en flexibiliteit: Speel waar je wil en wanneer je wil. Je kunt zelf de speelduur bepalen. Veel mensen vermaken zich een hele middag met onze lasergame set op een eigen locatie
 • Kostenbesparend: Lasergamen bij professionele locaties betekent dat je flink betaalt voor heel even spelen. Bij ons speel je zo lang je zelf wil voor €6,- per lasergun, zonder dat je ergens heen hoeft. Door een lasergame set te huren in Arnhem, heb je dus meer plezier voor minder geld.
 • Mogelijkheid om binnen en buiten te spelen: Met onze set kun je overal spelen. Of je nu je woonkamer verbouwd voor een potje lasergamen of liever een bos of park opzoekt. Onze laserguns werken in alle (droge) omstandigheden!
 • Diverse spelvormen beschikbaar: Lasergamen is dom op elkaar schieten? Helemaal niet! Je kunt allerlei spelvormen proberen. Wedden dat je na een middag lang nog steeds niet uitgespeeld bent?

Op iedere locatie in Arnhem lasergamen

Eén van de voordelen van een lasergame set huren in Arnhem is de vrijheid om op eigen locatie te lasergamen. Je kunt verschillende locaties kiezen, afhankelijk van je voorkeur en de beschikbare ruimte. Zo kun je ervoor kiezen om binnen te spelen, bijvoorbeeld in je eigen huis of een gehuurde locatie, of je kunt de spanning naar buiten brengen en spelen in een nabijgelegen park of bos.


Binnen spelen kan ook een geweldige optie zijn, vooral als het weer niet meewerkt. Met een beetje creativiteit kun je je speelruimte aanpassen en een unieke lasergame arena creëren. Voeg wat decoraties en lichteffecten toe om de sfeer te versterken en het spel nog meeslepender te maken.

Lasergame set zoals je deze kunt huren

Organiseer eens een lasergame kinderfeestje in Arnhem

Lasergamen is een populaire keuze geworden voor kinderfeestjes in Arnhem. Het is een geweldige manier om de kinderen actief bezig te houden en tegelijkertijd plezier te beleven. Hier zijn enkele redenen waarom het huren van een lasergame set een geweldige keuze is voor een kinderfeestje:

 • Gemak van spelen op eigen locatie: In plaats van alle koters in de auto zetten om ze na een lasergame locatie te brengen, kun je gewoon de locatie bij huis halen. Bestel onze laserguns en bouw zelf je arena.
 • Langere speeltijd: Met een gehuurde lasergame set kun je kinderen de hele middag laten spelen. Wij geven je tips voor voldoende afwisseling voor een hele middag lasergame vermaak.
 • Creatieve mogelijkheden voor binnen lasergamen: We krijgen altijd leuke verhalen over mensen die het hele huis overhoop hebben gehaald voor een potje lasergamen. Het kost vaak een uurtje werk, maar het zorgt wel voor een onvergetelijke ervaring!
 • Onvergetelijke ervaring voor kinderen: Lasergamen is hartstikke spannend voor kinderen terwijl het volledig veilig is. Zo heb je dus een onvergetelijk kinderfeestje dat de kinderen nog lang zal heugen.

Zo gemakkelijk kun lasergamen in Arnhem reserveren!

Het reserveren van een lasergame set in Arnhem is eenvoudig en handig. Hier is een stapsgewijze handleiding om aan de slag te gaan:

 • Stel jouw lasergame set samen: Op onze homepage kun je eenvoudig aangeven hoeveel laserguns en hoeveel vesten je nodig hebt.

 • Selecteer de gewenste speeldatum: Staat de prijs je aan? Dan kun je een offerte aanvragen of kun je meteen checken of de gekozen set nog beschikbaar is.

 • Kies een bezorgoptie: Wil je de set laten bezorgen of haal je hem op? Je kunt ook gewoon je lasergame set laten verzenden via PostNL

 • Ontvang de set op jouw locatie: Reken af via onze betaalmodule en wij zorgen ervoor dat de set een dag van tevoren op de afgesproken locatie klaar staat.

 • Betaalbare retourzending: Na afloop van je evenement kun je de set eenvoudig terugsturen via de aangewezen retourdienst.

Klaar om lasergame plezier te beleven in Arnhem? Reserveer nu jouw lasergame set en creëer een onvergetelijke ervaring voor jezelf, je vrienden of je familie. Laat de spanning en sensatie beginnen!

We leveren in heel Gelderland: Nijmegen, Wageningen, Ede, Voorthuizen, Wezep, Doetinchem, Achterhoek.