Lasergame huren Ede

Wil je een lasergame huren in Ede? Dat kan! Wij verhuren voordelige laserguns voor alle leeftijden. Je kunt zelf je set samenstellen. Denk daarbij aan het soort lasergun, met of zonder vesten en leuke extra’s zoals een rookmachine en camouflagenetten om de ervaring compleet te maken. En de bezorging? Je laat de laserguns gewoon verzenden zodat je ze zelf op kunt halen bij een PostNL-punt. En de kosten? Klik op de knop en stel je set samen. Dan zie je meteen onze voordelige tarieven!

anti-cheat laserguns huren bij jou in de buurt

Stel zelf je lasergame set samen!

Vanaf € 36 bij 6 stuks

Met opties om uit te breiden met vesten, obstakels en andere accessoires.

Verzending en retour: € 13

Geleverd bij een PostNL-punt naar keuze bij jou in de buurt, inclusief retourlabel.

Dit is onze lasergame set Ede!

Als je een lasergame set wil huren, kun je bij ons zelf bepalen wat daar in zit. Wil je een lasergame huren met vest of zonder vest? Wil je er ook nog een rookmachine bij? Bij ons bepaal je zelf wat er allemaal in moet. Een lasergame set huren betekent bij ons zelf samenstellen. Bij alles zie je de prijs erbij staan zodat je meteen weet wat je aan huur kwijt bent. Daar komen slechts €13,- verzendkosten bij. Wij verzenden namelijk via PostNL. Jij selecteert een pakketpunt bij jou in de buurt en wij sturen jouw lasergame set daar naartoe. Zo hoef je niet eens thuis te blijven voor een lasergame huren, maar kun je gewoon het pakket afhalen wanneer het jou uitkomt. De kist is ongeveer zo groot als 2 bierkratjes en past dus in iedere auto.

lasergamen thuis in de woonkamer

Lasergame huren kinderfeestje in Ede

Op een kinderfeestje lasergamen is natuurlijk een heel leuk idee, alleen kan het logistiek best wel tegenvallen als je naar een professionele locatie gaat. Daarom kiezen veel ouders voor een lasergame set huren voor een kinderfeestje. Zo kun je namelijk gemakkelijk thuis lasergamen of bij jou in de buurt. Bouw je huis of tuin om tot een lasergame-arena of ga naar een bos of park om te spelen. De laserguns zijn uitstekend geschikt voor kinderen. Ze wegen nauwelijks iets, zijn eenvoudig in gebruik en bovendien helemaal veilig. Zo wordt een lasergame kinderfeestje in Ede dus een hele goede optie.

Lasergame set zoals je deze kunt huren

Op deze plekken kun je goed lasergamen

Lasergamen in Ede kan op allerlei plekken. Het leuke aan een lasergame huren is namelijk dat je zelf kan bepalen waar je speelt en sinds je geen rommel maakt of mensen pijn kan doen met lasergamen, kan dat op heel veel plekken. Van lasergamen in je eigen vertrouwde omgeving tot eropuit trekken en bijvoorbeeld op de Veluwe in het bos lasergamen. Het kan allemaal. De enige beperking is dat de laserguns niet waterdicht zijn en je dus moet oppassen met spelen in de regen. Verder kun je je prima een hele dag vermaken met lasergamen. Zo kun je de hele dag spelen op allerlei eigen lasergame locaties en ook nog eens allerlei spelvormen uitproberen.

Zo eenvoudig is een lasergame set huren in Ede

  1. Stel je lasergame set samen. Wat wil je huren? We hebben alles, jij hoeft alleen even je winkelmandje te vullen.
  2. Selecteer de datum. Waarschijnlijk had je al een dag in gedachten. Je kunt eenvoudig selecteren op welke dagen je wilt lasergamen in Ede. Je betaalt bij ons alleen voor de dagen die je selecteert.
  3. Kies het afhaalpunt. Afhalen doe je bij ons gewoon bij een afhaalpunt bij jou in de buurt. Je kunt zelf dat pakketpunt selecteren bij het uitchecken
  4. Haal de set af en geniet van het lasergamen. De set past gewoon in de auto en weegt niet al te veel. Je pakket ligt uiterlijk de dag voordat de huur ingaat klaar op het pakketpunt
  5. Retourneren. Wij leveren standaard een retouretiket mee bij je bestelling. Die hoef je na gebruik alleen maar over het verzendlabel te plakken en dan kun je de kist weer inleveren bij ieder PostNL-punt.
  6. Je kunt huren in heel Nederland, van Doetinchem in de Achterhoek tot elders in Gelderland: Arnhem, Wageningen, Apeldoorn, Nijmegen, Voorthuizen of Wezep.