Lasergame huren Doetinchem

Een lasergame wordt steeds populairder. Meer mensen ontdekken hoe handig lasergamen op eigen locatie is voor bijvoorbeeld kinderfeestjes en bedrijfsuitjes. Bouw je eigen lasergame locatie in het bos of gewoon thuis, op school of in je bedrijf. Het kan eigenlijk overal. Het enige wat je nodig hebt zijn laserguns, die wij verhuren. We leveren ook in Doetinchem via PostNL. Wil je ook lasergamen in Doetinchem ontdekken? Plaats dan direct een reservering of lees meer over de mogelijkheden.

anti-cheat laserguns huren bij jou in de buurt

Stel zelf je lasergame set samen!

Vanaf € 36 bij 6 stuks

Met opties om uit te breiden met vesten, obstakels en andere accessoires.

Verzending en retour: € 13

Geleverd bij een PostNL-punt naar keuze bij jou in de buurt, inclusief retourlabel.

Waarom kies je voor een lasergame huren in Doetinchem?

 • Populaire keuze: Steeds meer mensen huren een lasergame set in plaats van dat ze naar een professionele locatie gaan. Dat is ook niet zo gek, er zitten namelijk een hoop voordelen aan.
 • Meer vrijheid en flexibiliteit: Waarom zou je je nog steeds committeren aan naar een lasergame hal rijden voor een kwartiertje spelen terwijl je ook gewoon thuis wat kunt organiseren. Dat voelt vaak een stuk bijzonderder terwijl het eigenlijk een fluitje van een cent is om te organiseren, daarover later meer.
 • Kostenbesparend: Lasergamen in Doetinchem kan best prijzig zijn. Niet als je huurt. Bij ons betaal je €6,- per lasergun en €2,- per vest. Reken maar uit wat je kwijt bent. Valt mee toch? Zeker als je je bedenkt dat je daarvoor een hele dag kunt spelen.
 • Mogelijkheid om binnen en buiten te spelen: Met onze lasergame set kunnen spelen waar je wil. Binnen én buiten. Indoor lasergamen kan je bijvoorbeeld in een bedrijfshal of in je garage doen. Outdoor lasergamen kan bijvoorbeeld in het bos of op een erf. Zowel bij daglicht als in het donker.
 • Diverse spelvormen beschikbaar: Met je eigen lasergame set kunje allerlei spelvarianten proberen. Wij sturen een lijstje met leuke spelvormen mee. Zo hoef je je nooit te vervelen.
lasergamen thuis in de woonkamer

Hier kun je lasergamen in Doetinchem en omgeving

Een van de voordelen van het huren van een lasergame set in Doetinchem is de vrijheid om op diverse locaties te spelen. Of je nu in je eigen tuin wilt spelen, een nabijgelegen veld wilt gebruiken, of de bossen in de Achterhoek wilt verkennen, de keuze is aan jou.

Binnen spelen kan ook een geweldige optie zijn, vooral als het weer niet meewerkt. Met een beetje creativiteit kun je je woonkamer omtoveren tot een spannende lasergame arena. Doe de gordijnen dicht, zet wat discolampen aan en creëer je eigen unieke spelomgeving.

Daarnaast biedt het huren van een lasergame set in Doetinchem de mogelijkheid om flexibele spelvormen te verkennen. Of je nu kiest voor team deathmatch, capture the flag of een andere variant, je hebt de vrijheid om het spel naar wens aan te passen voor urenlang plezier.

Lasergame set zoals je deze kunt huren

Lasergame huren voor je kinderfeestje

Lasergamen is populair geworden voor kinderfeestjes in Doetinchem, en het is gemakkelijk te begrijpen waarom. We sommen de redenen voor je op:

 • Gemak van spelen op eigen locatie: In plaats van kinderen naar een externe locatie te brengen, kun je lasergamen in je eigen tuin of huis organiseren. Dit bespaart reistijd en gedoe.
 • Langere speeltijd: Een lasergame huren om maar een kwartier te spelen? Bij ons het niet hoor. Je kunt bij ons spelen tot de batterijen leeg zijn en dan krijg je ook nog reservebatterijen meegeleverd.
 • Diverse locaties mogelijk: Speel waar het jou uitkomt. Of dat nu thuis is of op je eigen outdoor lasergame locatie in het bos, in het park of op een erf is. Je kunt zelf je locatie bepalen.
 • Gooi er wat creativiteit in: Indoor lasergamen is hartstikke leuk. Maar dan moet je er wel een beetje werk in steken. Bouw een paar schuilplekken en andere obstakels en maak lasergamen onvergetelijk in je eigen arena.
 • Onvergetelijke ervaring voor kinderen: Lasergamen zorgt voor een onvergetelijke ervaring die kinderen nog lang zullen koesteren.

Reserveer jouw lasergame set Doetinchem

Het reserveren van een lasergame set in Doetinchem is eenvoudig en handig. Hier is een stapsgewijze handleiding om aan de slag te gaan:

 • Stel jouw lasergame set samen: Kies het aantal laserguns en vesten dat je nodig hebt voor jouw evenement.
 • Selecteer de gewenste speeldatum: Kies de datum waarop je wilt spelen. Je betaalt alleen voor de gereserveerde datum, maar meerdere data zijn ook mogelijk.
 • Kies een bezorgoptie: Selecteer hoe je de lasergame set wilt ontvangen. Bezorgen via een PostNL-punt is een handige en betaalbare optie.
 • Ontvang de set op jouw locatie: Zodra je reservering is bevestigd, wordt de lasergame set op de door jou gekozen locatie bezorgd.
 • Betaalbare retourzending via PostNL: Na afloop van je evenement kun je de set eenvoudig terugsturen via een PostNL-punt.

Klaar om lasergame plezier te beleven in Doetinchem? Reserveer nu jouw lasergame set en creëer een onvergetelijke ervaring voor jezelf, je vrienden of je familie. Laat de spanning en sensatie beginnen!

We leveren ook in de rest van de Achterhoek en Gelderland: Arnhem, Wageningen, Ede, Apeldoorn, Nijmegen, Voorthuizen en Wezep.