Lasergame huren in Nijmegen voor jouw groepsactiviteit

Lasergamen in Nijmegen is een goede optie wanneer je een leuke activiteit zoekt voor een bedrijfsuitje, kinderfeestje of andere gelegenheid. Hiervoor kun je natuurlijk naar een professionele locatie, maar vaak blijkt een lasergame huren om op eigen locatie te spelen net zo leuk en bovendien een stuk makkelijker. Je hoeft namelijk nergens heen. Wij leveren de lasergame set bij jou in Nijmegen af zodat jij gewoon op eigen locatie kunt spelen tegen een scherp tarief!

Deze laserguns verhuren wij

Stel zelf je lasergame set samen!

Vanaf € 36 bij 6 stuks

Met opties om uit te breiden met vesten, obstakels en andere accessoires.

Verzending en retour: € 13

Geleverd bij een PostNL-punt naar keuze bij jou in de buurt, inclusief retourlabel.

Lasergamen is een spannende en populaire activiteit waarbij spelers zich in een virtuele gevechtsomgeving begeven en elkaar proberen uit te schakelen met behulp van infraroodstralen. Het spel maakt gebruik van geavanceerde technologieën, waaronder infraroodsensoren en laserpistolen, om een realistische ervaring te creëren. Bij aanvang van het spel krijgt elke speler een laserpistool toegewezen, dat is uitgerust met een infraroodsensor. Deze sensor kan de infraroodstralen van andere spelers detecteren. Elke speler draagt ook een vest met infraroodsensoren, die aangeven wanneer een speler geraakt is.

Wanneer een speler op een tegenstander richt en de trekker overhaalt, wordt er een infraroodstraal afgevuurd vanuit het laserpistool. Als deze straal een tegenstander raakt en wordt gedetecteerd door de infraroodsensoren op het vest van de tegenstander, verliest diegene punten of wordt hij tijdelijk uitgeschakeld, afhankelijk van de spelregels. Het spel wordt meestal gespeeld in speciaal ontworpen arena's met obstakels en schuilplaatsen om strategische bewegingen en tactieken mogelijk te maken. Lasergamen is een opwindende activiteit wat teamwork, snelheid en nauwkeurigheid vereist. En het biedt spelers de mogelijkheid om zich onder te dompelen in een virtuele gevechtssituatie vol actie en avontuur.

Anti-cheat laserguns huren in de buurt

Lasergamen in Nijmegen voor kinderfeestjes en andere activiteiten

In Nijmegen zijn er verschillende locaties waar je kunt lasergamen en jezelf kunt uitdagen in spannende gevechten. Een populaire locatie is 'Lasergame Nijmegen', gelegen in het hart van de stad. Hier bieden ze een uitdagende en meeslepende speelomgeving met doolhoven, obstakels en verlichtingseffecten. Het is een ideale plek voor zowel individuen als groepen die op zoek zijn naar een adrenaline-pompende ervaring. Een andere geweldige optie is 'Planet Awesome', gelegen aan de rand van Nijmegen. Deze locatie biedt niet alleen lasergames, maar ook andere activiteiten zoals trampoline springen en klimmuren, waardoor het een geweldige keuze is voor een dag vol plezier en avontuur. 

'GlowGolf Nijmegen' is nog een unieke locatie waar je kunt genieten van een combinatie van minigolf en lasergames in een futuristische omgeving met blacklight-effecten. Het biedt een leuke en onderscheidende ervaring voor zowel volwassenen als kinderen. Of je nu een kinderfeestje wilt organiseren, een teambuildingactiviteit wilt doen of gewoon een leuke tijd wilt hebben met vrienden, Nijmegen heeft diverse lasergame-locaties om aan al je behoeften te voldoen en er zijn diverse arrangementen beschikbaar.

Lasergame set zoals je deze kunt huren

Sets huren voor een indoor of outdoor lasergame uitje

Het huren van lasergame sets voor zowel indoor als outdoor evenementen is een fantastische keuze als je op zoek bent naar een boeiende en interactieve activiteit. We bieden complete sets aan, zodat je gemakkelijk je eigen lasergame arena kunt opzetten, of het nu binnen in een gehuurde ruimte is of buiten in een park of tuin. Deze sets zijn doorgaans inclusief laserpistolen, vesten met sensoren en scorestations om de punten bij te houden. Een lasergame set huren biedt talloze voordelen. 

Ten eerste heb je de vrijheid om de locatie te kiezen die het beste bij jouw evenement past, waardoor je een unieke speelruimte kunt creëren. Ten tweede kun je de duur van het spel aanpassen aan jouw planning en voorkeuren, of je nu een kort maar intens spel wilt spelen of een langere, uitgebreide lasergame-ervaring wilt bieden. Bovendien zijn de sets vaak flexibel in grootte, waardoor je ze kunt aanpassen aan het aantal deelnemers, of je nu een klein samenzijn of een groot feest organiseert. Het huren van lasergame sets stelt je in staat om op een eenvoudige en betaalbare manier een onvergetelijke lasergame-ervaring te creëren, waarbij je de opwinding en uitdaging van het spel met je vrienden, familie of collega's kunt delen.

3 tips om te winnen bij lasergamen

Als je wilt uitblinken en de overwinning wilt behalen tijdens het lasergamen, zijn hier drie handige tips die je kunnen helpen:

1. Werk als een team: lasergamen draait niet alleen om individuele prestaties, maar ook om samenwerking. Vorm een goed georganiseerd team en communiceer effectief met de medespelers. Stel strategieën op, wijs rollen toe en werk samen om de tegenstanders te overwinnen. Coördinatie en teamwork zijn essentieel om de overhand te krijgen op het speelveld.

2. Wees snel en wendbaar: beweeg snel en vermijd voorspelbare patronen. Stilstaan maakt je een makkelijk doelwit voor tegenstanders. Maak gebruik van de obstakels en schuilplaatsen in de arena om dekking te zoeken en verrassingsaanvallen uit te voeren. Blijf alert en behendig in je bewegingen om te voorkomen dat je geraakt wordt en om jezelf in een betere positie te plaatsen om tegenstanders uit te schakelen.

3. Richt nauwkeurig en spaarzaam: richt met precisie en maak spaarzaam gebruik van je munitie. Schiet niet zomaar wild in het rond, maar neem de tijd om goed te richten op je tegenstanders. Mik op de sensoren op hun vesten, omdat dit de enige manier is om punten te scoren. Spaar je munitie op strategische momenten, zoals wanneer je een tactisch voordeel hebt of wanneer je een tegenstander onverwacht kunt verrassen. Nauwkeurigheid en zuinigheid met je schoten kunnen het verschil maken tussen winnen en verliezen.

Met deze tips kun je jouw vaardigheden aanscherpen en je kansen vergroten om als winnaar uit de lasergame-arena te komen. Onthoud dat plezier en sportiviteit net zo belangrijk is als het winnen, dus geniet van het spel en de adrenalinekick die lasergamen met zich meebrengt.

Naast Nijmegen kun je ons ook in de rest van het land huren, zoals in Arnhem, Doetinchem, Wageningen, Ede, Apeldoorn, Voorthuizen, Wezep, de Achterhoek en de rest van Gelderland.