Lasergame huren Achterhoek

Wil je een lasergame huren, maar geen zin om helemaal naar ‘t westen te knappen om ‘t spul op te halen? Geen probleem! Bij ons kun je een lasergame set huren en gewoon laten versturen via PostNL. Zo kun je dus heel makkelijk een lasergame set jouw kant op laten komen, zonder dat je daar kapitalen aan kwijt bent. Benieuwd naar onze laserguns en wat je er allemaal mee kunt? Lees dan snel verder!

Stel zelf je lasergame set samen!

Vanaf € 36 bij 6 stuks

Met opties om uit te breiden met vesten, obstakels en andere accessoires.

Verzending en retour: € 13

Geleverd bij een PostNL-punt naar keuze bij jou in de buurt, inclusief retourlabel.

Onze lasergame set huren?

Een lasergame set huren in de Achterhoek is een goed idee als je een keer wil lasergamen op eigen locatie, bijvoorbeeld thuis, in het bos of op school. Met onze lasergame set heb je een ideale manier om een keer laagdrempelig te lasergamen voor alle leeftijden. Zowel voor kinderen als voor volwassenen hebben we mooie lasergame sets die je zowel met als zonder vest kunt reserveren. Er zijn dan ook steeds meer mensen die kiezen voor een lasergame huren in de Achterhoek. Je hebt namelijk meer vrijheid en flexibiliteit om te spelen op iedere locatie op een manier die jij leuk vindt. Bovendien kun je met een gehuurde lasergame set ook nog eens de hele dag spelen voor minder dan een tientje per persoon!

Waar in de Achterhoek kun je lasergamen?

Het mooie van een lasergame huren is dat je zelf de locatie kunt bepalen. Je kunt dus binnen lasergamen in je eigen huis of op kantoor, maar je kunt outdoor lasergamen in bijvoorbeeld je tuin, een bos of op een boerenerf. Zorg voor een paar obstakels om achter te schuilen zoals een paar hooibalen of hang lakens op in de woonkamer die de laserstralen (infrarood) tegen kunnen houden. Het is een beetje werk om je eigen lasergame locatie neer te zetten, maar dan heb je wel een onvergetelijke ervaring.

Outdoor lasergamen is zeker een aanrader als je de ruimte hebt. Of je nu bij daglicht of in het donker speelt. Je kunt bijna altijd wel lasergamen met onze set. Alleen bij regen is het even oppassen omdat de laserguns niet waterdicht zijn. Zorg er daarom voor dat je een indoor locatie achter de hand hebt of maak gebruik van onze mooi-weer garantie en annuleer de reservering tot 48 uur van tevoren.

Lasergame set zoals je deze kunt huren

Een lasergame kinderfeestje in de Achterhoek

Veel mensen huren een lasergame voor een kinderfeestje. Dat is natuurlijk een ideale oplossing als je iets met de blagen wil ondernemen. Je hoeft ze niet in de auto te vervoeren naar een lasergamehal, maar je kunt gewoon op het erf, in het bos of in de achtertuin spelen. Probeer een paar spelvormen die op de handleiding staan en je hebt ze zo een hele middag zoet. Dat doe je in 2 stappen:

  1. Kies een locatie waar jij wil spelen: Het maakt niet heel veel uit waar. Je kunt een locatie kiezen waar al van nature veel obstakels om achter te schuilen aanwezig zijn, maar je kunt ook zelf een locatie omtoveren tot lasergame locatie.
  2. Maak teams: Je kunt lasergamen met 2 tot 4 teams. Meestal speel je met 2 teams die elkaar afschieten, maar er zijn meer spelvormen voor lasergamen mogelijk, waardoor je je gemakkelijk een hele dag kunt vermaken.

Nog nooit zo makkelijk een kinderfeestje georganiseerd! Hoe je dat reserveert?

Zo reserveer je de laserguns

We maken het je graag gemakkelijk om laserguns te huren. Je kunt bij ons eenvoudig de set samenstellen. Selecteer hoeveel laserguns je wil huren en hoeveel targets en vesten je nodig hebt. Daarnaast heb je de optie om ook eventueel lampen en rookmachines erbij te huren voor wanneer je thuis gaat lasergamen. Daarna kun je de datum selecteren waarop je de set gaat huren. Ten slotte selecteer je nog hoe je hem wil laten bezorgen. Veruit de meeste mensen kiezen voor verzending via PostNL. Voor slechts €13,- wordt de set verzonden naar een PostNL-punt bij jou in de buurt, je mag het punt zelf kiezen en het retouretiket krijg je er gratis bij. Wij zorgen ervoor dat de lasergame set er op tijd is. Zo hoef je dus niet thuis te blijven om het pakket aan te nemen, maar kun je gewoon na werk of bij het boodschappen doen hem even langs het pakketpunt draaien om de set op te halen. Simpel toch? Plaats dus direct een reservering en dan kun je het zelf meemaken!

We leveren overal in Gelderland en de rest van Nederland: Doetinchem, Arnhem, Wageningen, Ede, Apeldoorn, Nijmegen, Voorthuizen, Wezep.