Lasergamen in Apeldoorn

Of je nu thuis, op je bedrijf of gewoon in de buurt in een bos op de veluwe gaat spelen, Lasergamen in Apeldoorn is altijd een schot in de roos voor een kinderfeestje, bedrijfsuitje of een activiteit bij je vereniging. je kunt natuurlijk voor een flink bedrag een paar minuten lasergamen op een ingerichte locatie, maar vaak is het veel leuker en makkelijker om een lasergame set te huren. Bij ons huur je je set namelijk meteen voor een hele dag en bovendien zijn wij ook nog eens veel voordeliger. Je betaalt €6,- per lasergun en voor €13,- wordt de set bij een PostNL-punt naar keuze gestuurd met een gratis retourlabel.

Deze laserguns verhuren wij

Stel zelf je lasergame set samen!

Vanaf € 36 bij 6 stuks

Met opties om uit te breiden met vesten, obstakels en andere accessoires.

Verzending en retour: € 13

Geleverd bij een PostNL-punt naar keuze bij jou in de buurt, inclusief retourlabel.

In de stad Apeldoorn kun je op een aantal plekken lasergamen. Een activiteit die geen onderscheid maakt tussen leeftijd of ervaring, lasergamen is een dynamische manier om een fantastische tijd te hebben en je overvloed aan energie kwijt te raken.

Bij de verschillende locaties kom je terecht in een wereld van hartstochtelijke gevechten en strategische uitdagingen, afgespeeld in een indrukwekkende lasergame arena. Bewapend met een professionele lasergun, betreed je een veld van vriendschappelijke strijd tegen kameraden, familieleden of collega's. Het doel? Het verzamelen van punten door je tegenstanders te raken met jouw lasergun. Maar pas op, dit is geen eenvoudige opdracht. Met de lichten gedimd en een overvloed aan hindernissen om je te ontwijken, is het noodzakelijk om jouw tactieken en vaardigheden voortdurend aan te passen om te winnen.

Dus, of je nu een verjaardag viert, een teambuildingsactiviteit organiseert of gewoon op zoek bent naar een avontuurlijke avond uit, Lasergamen Apeldoorn biedt een onvergetelijke ervaring.

Anti-cheat laserguns huren in de buurt

Lasergame locaties in de buurt van Apeldoorn

Er zijn dus professionele lasergame locaties in Apeldoorn. Dit is echter lang niet altijd de beste optie wanneer je met een groep wil gaan lasergamen. De faciliteiten zijn er vaak top en je speelt met professionele laserguns. Het nadeel is echter dat je veel geld betaalt terwijl je maar kort speelt. Over het algemeen ben je meer dan een tientje per persoon kwijt voor een kwartiertje spelen. Dat kan voordeliger, vonden wij. Daarom kun je bij ons zelf je lasergame set huren. Je stelt de set samen door het aantal laserguns en eventueel vesten te selecteren en vervolgens kun je ook nog eens lampen, rookmachines en bunkers om achter te schuilen aan je set toevoegen. Deze set zoeken wij vervolgens voor je bij elkaar en dan versturen we het tijdig via PostNL. Jij kan vervolgens het pakket ophalen bij het door jou gekozen pakketpunt. Zo hoef je dus nooit thuis te blijven voor je bestelling en kun je de lasergame set afhalen wanneer het jou uitkomt.

Thuis lasergamen of bij je bedrijf

Lasergamen in Apeldoorn hoeft dus helemaal niet bij een professionele aanbieder. Je kunt het zelf misschien nog wel beter. In ieder geval creëer je op deze manier een unieke ervaring. Schuif dus ook eens thuis de banken aan de kant, zet de bureaus van het kantoor op hun kant of zet alle gereedschap hinderlijk in de weg zodat je in de werkplaats een paar schuilplekken hebt tijdens het spelen.

Bij thuis lasergamen is het trouwens een goed idee om de ramen te verduisteren. Bij een echte lasergame locatie is het immers ook wat donkerder. Daar staan vaak allerlei discolampen aan die het allemaal wat spannender maken. bij lasergamen wil je vooral blacklights hebben. Deze zorgen voor een glow-in-the-dark effect. Je kunt eenvoudig een lichtset bij je lasergame set huren.

Bij je bedrijf is het vaak wat moeilijker om alles te verduisteren, maar je kunt gelukkig ook prima bij daglicht spelen met onze laserguns. Wist je trouwens dat je elkaar over wel 50 meter kunt raken? Je kunt dus best op een grote locatie spelen met grote groepen. Als je van je bedrijfshal of kantoor een lasergame locatie maakt is het vooral opletten met de veiligheid. De kans is groot dat een paar mensen toch gaan rennen, pas dus op met bijvoorbeeld scherpe randen of snoeren waar mensen vervelend over kunnen struikelen.

Outdoor lasergamen op een kinderfeestje

Je hoeft natuurlijk helemaal niet binnen te blijven voor een potje lasergamen in Apeldoorn. Zeker in de buurt van Apeldoorn zijn er meer dan genoeg parkjes, velden en bossen om eens lekker los te gaan met onze laserguns. Outdoor lasergamen is dan ook zeker een goede optie als het weer het toelaat en anders kun je natuurlijk altijd gebruik maken van onze mooi-weer-garantie als het weer tegen zit. Je kunt je bestelling namelijk tot 48 uur van tevoren gewoon annuleren. Onze laserguns doen het nog gewoon over minimaal 20 meter bij fel zonlicht waardoor je in alle omstandigheden kunt lasergamen, uitgezonderd hevige regenval.

Wij verhuren veel laserguns voor kinderfeestjes. Onze lasergame set is namelijk eenvoudig in gebruik zodat ook een kind van 6 er prima mee overweg kan. Daarbij wordt alles duidelijk uitgelegd via een handleiding waar je ook links naar een paar handige filmpjes kunt vinden. Zo is het dus binnen een paar minuten duidelijk hoe alles werkt en heb je de rest van de middag nog voor datgene waar je de lasergame voor gehuurd hebt. Gewoon lekker spelen!

We leveren naast Apeldoorn ook in Gelderland, Doetinchem, Achterhoek, Arnhem, Wageningen, Ede, Nijmegen, Voorthuizen, Wezep en vele andere plaatsen!